forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

e-conomic log ind efter pause

+3
Mange nettjenester - såsom banker og e-conomic, logger brugeren af sikkerhedsmæssige årsager af, når man har været inaktiv i en nærmere bestemt periode. Fint nok.

Men fornylig har jeg bemærket, at hvis jeg vender tilbage til et åbent e-conomic vindue, der har været inaktiv i længere til, få jeg over til at arbejde videre - måske at oprette en ny postering, for så halvvejs under en indtastning at e-conomic logger mig af og beder mig om at logge på igen.

Det er fint med automatisk logge af - men kunne den ikke indrettes således, at når logge-af tidspunktet passeres (mens man ikke arbejder i e-conomic men har vinduet åben - måske i baggrund) at e-conomic selv går over til logge-ind igen vinduet, således at man ikke fejlagtigt tror at man bare kan arbejde videre, for så at blive forstyrret midt i en indtastning 30 sekunder efter?

Det vil (efter min mening) være nemmere for brugeren at arbejde med!

mvh/Adrian
lukket som en kopi af: Pop-up ved automatisk log ud
spurgt 12 Jan i Forslag » e-conomic generelt af channel6dk (2,180 points)
lukket 25 Jan af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Adrian :)

Jeg er enig i, at det kan være irriterende når man bliver logget ud midt i en proces. Det sker også for mig, når jeg sidder i applikationen, så jeg kan sagtens følge, hvad du mener her.

Jeg fik tilbage i december en forespørgsel omkring samme problem.

Her gik forslaget på om vi kunne vise når du er logget ud med en pop up.

Selvom det ikke er helt samme forslag, så omhandler det samme problem. Om vi løser det med en pop up eller ved at vise direkte ud til forsiden er et eller andet sted det samme. Det er begge for at undgå, at man bliver logget ud i mens der fx oprettes en postering.

Derfor vil jeg lukke dit indlæg med henvisning til det andet. Hvordan det hele lander er ikke bestemt endnu. Det er stadig en sag vi er i gang med undersøge herinde fra :)


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 25 Jan Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
i gang× 3
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.