forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tilføj bilag

+1
Hejsa

Når man bruger funktionen søg bilag - så ville det være fantastisk, hvis man herinde kunne vedhæfte et bilag fra ubehandlede og ikke kun fra computer.

Med venlig hilsen
Bente Rosenberg
spurgt 5 Jan, 2018 i Forslag » Indscanning af Stelsig (150 points)

1 Svar

Hej Bente :)

Bare lige for at være helt sikker. Er det på en salgsfaktura du efterspørger dette? Hvis ikke, kan jeg så lokke dig til at beskrive det?

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 19 Jan, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (83,200 points)
Når jeg går ind i søgning og lister - posteringer (find bilag) - så søger jeg ex. på et beløb, som er hævet i banken, men jeg får først bilag meget senere, fra den person, der har brugt ex. vores dankort.
Når jeg får dette bilag, fra min medarbejder, ligger det sig ind i ubehandlede.
Det er, når jeg så søger, dette bilag (nummeret) frem via find bilag - at jeg rigtig gerne vil knytte denne postering til det bilag der ligger i ubehandlede. Jeg kan p.t. kun vælge bilag fra min computer.
Giver det mere mening nu????
Jeg er helt med nu. Tak for forklaringen :)

Det kan være du allerede ved dette, men hvis du går direkte ind i ubehandlede, så kan du føre det på posteringen denne vej rundt.

Hvis du gør det via inbox'en som er den nye udgave af indscanning. Du kan bilagsnummeret og vælge regnskabsår. Herefter vil det lande direkte på bilaget. Du kan endda søge på dato direkte derinde og sortere alle bilag væk, som allerede har vedhæftet bilag. Det kan være en god måde at gøre det på, hvis du er i tvivl om bilagsnummeret.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør dette, så må du endelige spørge ind :)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”