forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smart inbox er meget langsom til at skifte mellem PDF’er , hvilket skaber forvirring.

0
Når man har en hel bunke af bilag liggende i f.eks. indbakken, så går der nogen gange temmelig lang tid fra at man trykker på et andet bilag til det rent faktisk vises. Jeg formoder det er indlæsningstid eller noget i den retning. Problemet er bare at det bilag man kom fra, at det bliver hængende indtil det nye er indlæst – og det er meget forvirrende.

Kunne man ikke lade det bilag man kom fra forsvinde fra at blive vist i det øjeblik man trykker på et andet bilag – og eventuelt (luksus) erstatte af et eller andet der indikere at systemet arbejder (progressbar eller ”wheel of death”)…
spurgt 5 Jan i Forslag » e-conomic generelt af Helge Abrahamson (2,080 points)

1 Svar

Hej Helge :)

Det lyder rigtig irriterende.

Jeg vil medgive dig, at den en gang i mellem kan være lidt langsom, men jeg har ikke hørt om, eller selv oplevet, problemet i det omfang du beskriver. Jeg vil sige, at det på nuværende tidspunkt ikke er tiltænkt at kigge på dette, men jeg vil mene, at vi skal kigge på, at det virker så langsomt for dig.

Jeg vil derfor høre om du har mulighed for at ringe herinde på 88 20 48 40? På den måde kan vi en supporter med ind på din aftale og lave en test af det hele.

Hvis du ikke har tid eller lyst til dette, så er det også helt fair. Hvis du ikke kan ringe herinde, så ville det være helt perfekt, hvis du sende en video af problemet til mig på info@e-conomic.dk - så vil jeg prøve at tage en snak med teknikken :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 22 Jan Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
Hej Jesper,

Jeg prøver at lave en video ved lejlighed... lige P.t. har vi ikke så mange bilag i ubehandlede - så problemet er ikke så tydeligt.