Visning af momsbeløbet på kontokort

0
I forbindelse med forskellige momsberegninger til vores regnskab, ville det være en stor hjælp hvis der på kontokortet på posteringsniveau kunne vises det momsbeløb (ikke kun momskoden), som er beregnet af posteringen.
spurgt 21 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Tine M (120 points)
status opdateret 5 Jan, 2018 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Tine smiley

Mange tak for du vil dele dine tanker med os herinde på vores forum.

Det er selvfølgelig mange forskellige måder at arbejde på, men jeg må indrømme, at jeg ikke er helt med på, hvad tanken bag denne arbejdsgang er.

Jeg forstår godt, hvad du vil. Jeg er bare i tvivl om, hvorfor du gør det.

Det kan måske virke ligegyldigt for dig om jeg forstår, hvorfor i arbejder på denne måde, men det er ret vigtigt når jeg skal arbejde videre med det internt og kigge på løsninger. Kan jeg lokke dig til, hvorfor i tjekker momsen på denne måde?

Jeg tænker her i forhold til momsafstemning, momsopgørelse om momskonti, som var jeg personligt ville starte med at kigge på min moms.

Som sagt kan man arbejde på mange forskellige måder, og derfor håber jeg du har lyst til at gøre mig lidt klogere på, hvorfor du ønsker denne funktionalitet.

Lige til sidst vil jeg gøre dig opmærksom på, at du altid kan klikke på de enkelte posteringer og se beløbet som er lagt ned på dine momskonti, hvis du ikke vidste at dette var muligt :)

Jeg ser frem til at høre fra dig.


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Jan, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)