Mulighed for at importere fil med varegrupper

0
Hejsa,

Ved oprettelse af en ny e-conomic er det SÅ frustrerende at man ikke kan importere en liste med varegrupper, hvor varegruppenummer, varegruppenavn og konti er defineret.

 

Man kan vælge at få varegrupper vist i Excel - men ej importere dem.

 

Ved tilkobling af f.eks. et kasseapparat med tilhørende konteringskonti eller varegrupper til kassesalg er det bøvlet at skulle oprette og indtaste dette manuelt. Med risiko for fejlindtastning undervejs... :)
i Forslag » Andet af (290 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det er er irriterende, at man ikke kan importere varegrupper. Nu kan kan man så mange steder i e-conomic, så det ville selvfølgelig også give mening at kunne med varegruppen.

Jeg vil høre hvor du får disse varegrupper fra? Du skriver det er i forbindelse med oprettelse af en ny e-conomic og der vil jeg gøre dig opmærksom på, at du ved opstart af e-conomic kan kopiere din opsætning fra en anden aftalen.

Så hvis du har en anden aftale, hvor opsætningen er sat efter, hvordan du ønsker den, så kan du kopiere det hele over på en gang. Det er måske endnu smartere end at skulle eksportere og importere.

Ud over det, så nævner du, at de kan komme fra et kasseapparat. Hvis det er sådan, at du har en integration til e-conomic, så kan man godt importere dem via API. Det er lidt anden måde man gør det på og det er ret teknisk, så man har typisk en, der er er stærk inde for det felt til at hjælpe dig.

Er der nogle af de løsninger som du kan bruge?

I forhold til at bygge en direkte i varegrupper, så er det ikke noget vi vil kigge nærmere på her og nu. Det skyldes at efterspørgslen efter dette er ret lille i forhold til andre forslag og vi derfor vil lægge ressourcer i andre forslag :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.8k points)
Hej Jesper,

Tak for tilbagemelding. :)

Jeg er leverandør af kasseapparat og hjælper nye kunder som ikke har economic med at komme godt i gang.

Jeg har nogle systemvarer som f.eks. gavekort, diverse og tilgodebeviser osv. som skal oprettes på alle kunder - de skal jo ligge i korrekt varegruppe for at belaste korrekt konto i kontoplanen.

Jeg kan importere varene via import - men jeg kan ikke importere varegrupper - de skal oprettes manuelt.

Kopiering fra anden aftale tager den varer og varegrupper med? I så tilfælde kunde jeg have en skabelonkunde liggende med alle varer og grupper opsat - så kunne det hurtigt importeres så..

Kender godt API - men det er ikke en løsningsmulighed her.:)
Hej igen og tak for dit svar :)

Når du kopierer opsætningen, så kommer varerne ikke med, men dine varegrupper gør. Varerne kan dog sagtens importeres bagefter
Helt præcist, så kommer alt dette med (hvis det er oprettet):
Kontoplan, systemkonti, momskoder, afgiftskonti, leverandørgrupper, kundegrupper, varegrupper, aktivgrupper, enheder, kassekladder, betalingsbetingelser og layout på skabeloner.

Vil det løse dine udfordringer? Så vil jeg meget gerne hjælpe dig med at komme godt i gang :)