forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Opret bedømmelse af dårlige betalere

+1
spurgt 15 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af legoland (760 points)
status opdateret 29 Dec, 2017 af Jesper Mieritz
E-conomic. Jeg synes I skal få lavet en lignende funktion hurtigst muligt. Pas på I ikke bliver overhalet af Dinero.

2 Svar

Hej Kim :)

Jeg kan sagtens se ideen i at have dette. Jeg kan dog også godt se nogle dårlige sider ved det. Personligt synes jeg, at man skal passe meget på med at lave sådanne tiltag, hvis ikke de er nuanceret nok til at give et retvisende billede.

Når det er sagt, så er det rigtig god tanke bag at gøre dette, og det er helt sikkert også derfor vores kollegaer fra dinero har kigget denne vej.

Vi er pt. i gang med at kigge på at optimere mange af vores online medier inkl. vores forum og jeg synes dette kunne være et sted, hvor det giver mening at have det. Som jeg læser det, så har dinero det inde i applikationen og er kun tilgængeligt for deres kunder i det den store pakke. Her mener jeg, at vi skal gøre det tilgængeligt for alle, hvis vi ender med at lave en sådan løsning.

I 2018 vil vi arbejde meget mere med vores online medier og jeg håber og tror på, at vi kommer til at lave en masse nye og gode tiltag. Her vil jeg helt bestemt smide dette forslag med videre. Hvordan det hele lander i sidste ende kan ikke give dig et præcis svar på, men jeg smider det på listen og så tager vi snak omkring det internt.

Mange tak for dit forslag og rigtig godt nytår :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 29 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (76,680 points)

Hej igen, 

I forhold til dit forslag her, så har der været meget snak om dette herinde. Det er en større opgave vi har liggende. Som det er lige nu er løsningen ikke klar. Vi har heller ikke planlagt, hvornår vi skal kigge på det. Du skal dog vide, at det er noget vi er opmærksomme på, men samtidigt vil jeg også sige, at det ikke er funktion du skal sidde og vente på. 
Jeg vil derfor sætte forslaget til implementeres ikke, da vi ikke kan sige noget konkret på nuværende tidspunkt. Hvornår vi kommer tilbage til dette tør jeg ikke love noget om.

Du skal have tak for at komme med dit input her. Der er helt sikkert noget værdi at hente her, men det bliver ikke i denne omgang.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 1 Okt, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (76,680 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”