forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Advarsel ved kreditmaks eller overforfaldne fakturaer.

0
Burde man ikke blive advaret hvis man opretter en ordre til en kunde der har overforfaldne fakturaer eller er over kredit maks?

 

Det er jo lidt uheldigt, først at opdage at kunden er i kreditmaks, når man skal til at fakturere en ordre der allerede er leveret!
spurgt 14 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Helge Abrahamson (3,240 points)
lukket 29 Dec, 2017 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Helge :)

Det giver rigtig god mening at kigge på kreditmaksimum før man skal sende den afsted.

Sidste år startede vi også på at kigge på dette, men pga. tekniske udfordringer, så blev det lagt på hylden igen. Et af mine mål for 2018 er at bringe dette op igen. Jeg vil derfor betragte dit forslag som overvejes, da jeg ikke kan garantere noget før vores udviklere har lagt en plan for det, men du skal vide, at vi har det på listen og det er noget vi gerne vil kigge på. Tidshorisonten vil jeg ikke give dig et konkret svar på, men ligeså snart jeg ved noget, så skal jeg nok give lyd fra mig.

Vi har samme forespørgsel her. Det er gammelt indlæg, men du skal vide, der er sket meget siden der, så du skal ikke lægge for meget i datoen. Jeg vil lukke dette indlæg og henvise til det andet for at skabe et bedre overblik her på vores forum.

Rigtig godt nytår :)


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 29 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,250 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”