Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk ordrelinje

0
Kunne det en gang i fremtiden blive muligt at der på specielle kundegrupper, kunne tilvælges en bestemt ordrelinje som altid lå på kunden, når der blev oprettet en ny ordre/faktura?

F.eks. at der på en bestemt kunde/kundegruppe automatisk lå en linje som hed "håndteringsgebyr" eller lign. så man slap for at tilføje den hver gang :-)
i Forslag » Andet af (120 points)

3 Svar

Hej Clara :)

Jeg kan godt forstå tankegangen bag at have dette setup og derfor vil jeg gerne gå videre med den internt og snakke med vores udviklere omkring det.

Jeg vil dog også sige, at det ikke er noget vi har haft efterspørgsel på før, så andre forslag kan have højere prioritering, da de gavner flere kunder.

Men som sagt, så prøver jeg at vende den internt. Efter vi har snakket om det, så skal jeg nok give dig opdatering på, hvad status er herinde :)

Glædelig jul!

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej Clara :)

Jeg har nu fået vendt dette internt.

Jeg synes stadig dette kunne være en super smart funktion. Det er dog sådan, at der er taget en vurdering af, hvor mange ressourcer dette vil kræve sat op i mod den mængde af brugere, som ønsker dette. Her er der andre forslag, som gavner flere og som vil tage kortere tid at lave. På den baggrund vil jeg afvise dit forslag og fokusere på forslag, hvor vi vil gavne en større mængde af brugere.

Du skal dog have tak for at dele dine tanker med os. Det er altid værdsat :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej Clara

Ring til os for en snak 70257600 eller send en mail salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)