forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søgning under vare, debitor, kreditor mm

0
Hvis man f.eks. skal lave 20-30 fakturaer med hver 5-10 varer som er de samme til alle, ville det være en stor hjælp hvis søg vare startede der hvor man havde søgt sidste gang og ikke ved det første vare nr. det samme gælder andre steder. Jeg føler jeg har spildt en masse tid.
spurgt 30 Nov, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af 1219196 (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

For mig lyder det som om du laver en masse ens faktura. Hvis du har et arbejdsflow, hvor du ofte laver ens faktura, så kan via vores abonnementsmodul lave en opsætning, så du over tid automatisk ville kunne danne faktura. Det kræver dog at kunderne og varerne kører i et fast interval.

Ellers kan du fra gang til gang kopiere en faktura. Det kan du enten gøre under igangværende faktura eller via arkivet. På den måde vil du helt kunne slippe for at sidde og taste varerne igen og igen.

Hvordan vil det virke for dig? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 14 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
i gang× 4
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.