forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flette varekategorier i webshop+

+1
Det ville være smart om man kunne flette varekategorier i webshop – altså at man kunne oprette en varekategori som var baseret på flere andre kategoriers indhold.

Benyttelse kunne f.eks. være følgende:

Vi har en kategori (et menupunkt) der hedder ”kameraer” – denne kategori indeholder så naturligvis en masse kameraer. Under dette menupunkt ligger flere underliggende menupunkter som f.eks. kunne være ”Canon”, ”Sony”, ”Panasonic” osv.

Det smarte ville være, at man så oprettede de underliggende (altså Canon, Sony osv.) og så kunne flette dem til den kategori der skal indeholde alle kameraer.

Som det er nu, så skal alle kategorier der indeholder varer fra flere andre kategorier, oprettes individuelt og manuelt, hvilket er bøvlet, tidskrævende og med risiko for at man ikke får alle vare med i alle relevante kategorier.
spurgt 29 Nov, 2017 i Forslag » Andet af Helge Abrahamson (2,080 points)

1 Svar

Hej Helge :)

Tanken bag er egentlig meget god. Jeg har prøvet at snakke med vores ansvarlige på området.

Det er ikke tanken, at vi vil gå den vej med Webshop på nuværende tidspunkt. Det bliver en anelse for kompliceret i forhold til mængde af efterspørgsel vi har på dette. Derfor vil jeg for nu afvise at gå videre med muligheden for at lægge menupunkter ind under varekategori.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 14 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (60,580 points)
OK, men det behøvede jo ikke være mere kompliceret end at man under den eksisteren ”angiv vilkår” fane, også kunne vælge indhold fra andre kategorier…
i gang× 3
løst× 105
besvaret× 258
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.