Udsendelse af faktura e-mail/print

0
Jeg har en foreningskunde med 500 medlemmer.

Ca. 400 af dem har foreningen e-mailadresser på.

Det ville være rart at kunne bogføre alle 500 kontingentfakturaer på én gang, dog således, at de 400 fik deres faktura sendt til deres e-mailadresse, mens de resterende 100 enten blev printet, eller blev stående som ikke-bogført.
i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag :)

Du kan allerede nu godt bogføre flere faktura på en gang. Du kan under igangværende faktura markere dem oppe til venstre i checkboksen, så den tager hele listen. På den måde sender du flere på en gang.

Det hjælper dig dog ikke, hvis du har nogle, som ikke skal sendes. Der kan du gå ind og slette mailadressen på selve kunden og sørge for der ikke er en kontaktperson. Så vil alle dem uden mail stå tilbage, så du kan printe dem. Hvordan vil det virke for dig?

Hvis ikke det vil virke for dig, kan jeg så lokke dig til at beskrive, hvordan du gerne vil have muligheden skal se ud for at skille de 100 mails fra de andre? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.3k points)