Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Søgning i debitorer: Ikke kun på navn

+4
Det ville være godt, hvis en søgning i debitorer ikke kun søgte i debitorens navn, men også i andre felter (adresse, by m.v.), så en søgning på Roskilde automatisk viste alle debitorer i Roskilde.
i Forslag » Andet af (550 points)
status opdateret af 🔒
Jeg kan 120% tilslutte mig ønsket om forbedrede søgefunktioner som et MUST.

Når jeg i Arkiv søger på tilbud/ordre/faktura for en bestemt debitor får jeg en lang liste UDEN at kunne se fx leveringsadressen - eller bare leveringsadresseNUMMER.

Noget udvikling i samarbejde med brugere ville da være en god idé - hvad er det, man skal kunne søge på og hvad er det, man har brug for at se på listen! Lidt flexibilitet i systemet ville være en kæmpe fordel!

25 Svar

Vil også tilslutte mig ønsket om at kunne søge på Adresse

René Arpe It-konsulent
Forslag af (17.3k points)
Jeg har et rigtigt godt forslag til forbedringer ved fakturering:
I søgefeltet kan man søge på alle data i debitorkartoteket: Adresse, EAN-nr., osv.
Forslag af (240 points)
+1
Vi er meget enige i at det simpelthen er nødvendigt at kunne søge og filtrere debitorer efter næsten alle disses felter. Herunder også især Vor ref, som anvendes til sælgerne.

Når excel-eksporten kun inkluderer det, der er vist på siden, kommer vi heller ikke i mål gennem den,
+ at tilgangen til at rette kunder dermed er meget besværliggjort ad den vej.
Forslag af (4.7k points)
jeg har nu siddet og arbejdet lidt med E-C i noget tid. og har undret mig hvorfor søge funktionen i fx faktura fanebladet er så ringe.

 

hvis man søger på hans. så kommer hansen også fram. det fungere rigtig godt. men jeg kunne bla godt tænke mig at der også blev søgt i andre felter såsom adresse og mail. for hvis man ikke lige kan huske hvad kunden hedder eller det er konen som bestiller. så er det jo godt at kunne søge på adressen. det henner jo at hun bor på samme adresse.

 

ligesådan er dette også gældene med vare søgning. kan man evt lave nogle interne noter til hvert vare.nr. som man kan søge på. så hvis man søger godbider til hunde så kommer alle typer af godbider op. hvis man self har mærket de interne noter med godbider.

 

Venlig Hilsen

 

Jesper Andersen
Forslag af (140 points)
Hej alle,

Jeg har netop samlet alle indlæg/forslag vedr. yderligere søgefunktionalitet i debitorkartoteket. Der er ikke så meget nyt herfra, men vi skulle simpelthen lige en oprydning og samling igennem, for at se hvor mange der havde ønsket det gennem tiden.

I hører fra os, såfremt der er noget yderligere.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)