E-faktura til Finland = Finvoice

0
Hej e-conomic + e-conomic-brugere

Jeg er interesseret i at vide om nogen har erfaring med at sende E-faktura - elektronisk faktura til udlandet. Har flere kunder i Finland som ønsker at vi gør dette. Den ene bruger et system, der hedder Finvoice. Den anden et system der hedder Liaison Technologies.

Er af e-conomic blevet henvist til at spørge Nem Handel og det har jeg gjort, men de svarer desværre ikke. Derfor kunne jeg håbe lidt at der sad en eller anden her inde, der kunne give et hint om hvordan hulen man lige løser dette. Det er indtil videre kun 2 kunder og derfor synes jeg måske også det er lidt overkill at skulle investere i et program/app som fx. Sproom (som e-conomic også har foreslået).

Så E-faktura (eller electric invoice som de kalder det ;)) til Finland - anyone?

Bedste hilsner

Nina
i Spørgsmål » Andet af (640 points)
Hej Nina,

Vi har mange kunder for hvem vi sender elektroniske fakturaer til Finske kunder og samarbejdspartnere. Hvis ikke du allerede har fundet ud af en løsning med Sproom, er du velkommen til at kontakte mig på sube@hubbroker.com.

Mvh.
Susanne

3 Svar

Hej Nina

http://mysupply.dk/da/

mvh
Finn
e-consultic.dk
Spørgsmål af (8.6k points)
Hej Nina :)

Jeg har undersøgt sagen herinde. Som udgangspunkt har vi ikke planer om at få en mulighed for at lave dette på nuværende tidspunkt.

Som du selv nævner, så har vi i SPROOM mulighed for at aktivere dette. Det er lige nu ikke muligt at gøre dette i SPROOM. Vi har dog bygget hele det setup som kræves, så der mangler kun, at vi aktivere det. Det er dog kun i SPROOM og ikke integreret til e-conomic.

Liaison Technologies tager dog forholdsvis mange penge for at gøre dette og derfor har vi ikke aktiveret det. Udover det, så er prisen pr. EAN faktura også en del højere end det vi kender i NemHandel. Derfor vil det blive på andre præmisser, hvis dette skulle sættes op.

Derfor vil jeg sætte forslaget som implementeres ikke for nu.

Tak til Finn for at gøre os opmærksomme på muligheden gennem MySupply. Super fedt at se, at du hjælper andre brugere herinde. Det er meget værdsat :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (91k points)
Ok - mange tak for svar. Det lyder en anelse "langhåret" for mig/os, men sikkert smart for dem der har rigtig mange leverandører der gerne vil sende fakturaer. Vi må se hvor vi kan ende. Ingen har sagt det skal være nemt at have kunder ;)

God dag
Nina
Det er også helt i orden. Jeg håber i finder en anden løsning :)
Nej, det er altid godt med kunder, men nemt er det ikke altid ;)

Mange tak og i lige måde.
Hilsen Jesper Mieritz
Hej Nina :)

Jeg har arbejdet lidt videre med det herinde fra.
Jeg har snakket med dem fra SPROOM igen.
Hvis det udelukkende skal sendes via Liaison Technologies, så har jeg ikke kunne en finde en billig løsning. Lige præcis den operatør tager ret mange for at få dette til at virke.

Hvis du kan benytte en anden operatør, så kan du via SPROOM gratis sende Finvoice til dine kunder.

Du er meget velkommen til at kontakte SPROOM omkring, hvorvidt det kan lade sig gøre.
Deres telefonnummer er:
88 20 20 40
Hej - jeg har hørt en fugl synge om at I alligevel forventer selv at løse opgaven. Kan I komme nærmere ind på om det løser mit problem og i så fald hvornår?

vh. Nina
Hej Nina :)

Hvor har du hørt denne fugl? Så vil jeg med glæde prøve at tjekke op på det. Det ville da være super, hvis muligheden kom.
Vi har fået mulighed for at teste noget udvikling, hvis vi kan skaffe 100 kunder til et pilotprojekt på e-akturering til Sverige, Norge, Finland. Er du interesseret i dette, så udfylde nedenstående og send en mail til forum.economic@visma.com

Navn:

Virksomhedsnavn:

e-conomic aftale nr:

CVR nr:

Telefon nr:

E-mail:

Hvor mange fakturaer månedlig forventes:

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (12.7k points)
opdateret af