forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Skjul projekter i tidregistrerings app'en

0
Jeg kunne godt tænke mig, at man i indstillinger på tids app'en havde mulighed for, at skjule projekter, ligeledes som det er muligt i den online version. Derved vil vi nemt kunne undgå, at medarbejdere registrer timer på projekter, der ikke længere skal bruges, men som ikke er helt klar til at afslutte.
spurgt 25 Sep, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af hbt (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

I forhold til at få de samme funktion i app'en som i online versionen, så er det ikke tanken, at app'en skal kunne sidestilles med online versionen. App'en er lavet til at registrere tid på farten.

Derfor er det ikke en del af planerne på nuværende tidspunkt at udbygge i den retning. Jeg vil ikke afvise, at der en gang i fremtiden vil komme et andet syn på sagen, men indtil videre, så vil jeg afvise dit forslag og sætte det til implementeres ikke.

Du må dog have en rigtig god weekend :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 6 Okt, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”