Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




PEPPOL:ID

+8
PEPPOL:ID

PEPPOL:ID, er måden man sender til de offentlige i Norden, bl.a til Norske kommuner.
Man kan vælge formatet i jeres Norske E-conomic, som i varsler at den lukker ned om et år.

Jeg savner formatet i den danske version.
Hvorfor kan e-conomic kun sende til det offentlige i Danmark ?

Vi lever i en meget global verden, og jeg er sikker på mange andre, også har behov for dette format, så de kan fakturere og sende en elektronisk faktura et det offentlige i Norden.

Jeg håber I vil se positivt, på min anmodning.
I har jo koden i den Norske version, så det burde være let at opfylde.

 

Hilsen

Marianne Sass Petersen
Freelance bogholder.
i Forslag » Andet af (1.4k points)
status opdateret af 🔒

Hej Marianne,

HubBroker løfter den opgave idag fra e-conomic. Bogførte fakturaer hentes automatisk fra e-conomic og konverteres og sendes via PEPPOL.

Se mere her: https://hubbroker.com/dk/tjenester/transformation/ og https://hubbroker.com/dk/e-conomic/export-of-customer-invoices/

//Jens Toke

3 Svar

Hej Marianne :)

Jeg er nødt til lige at vende den med vores udviklere på området for at høre, hvorvidt vi kan flytte det over på den danske, men det er helt sikkert noget jeg gerne vil undersøge. Derfor vil jeg sætte dit forslag som overvejes indtil videre. Når jeg har snakket med dem skal jeg nok vende tilbage på dette indlæg.

Hvis du gerne vil have en løsning nu og her, så kan du godt sende disse gennem SPROOM. Det kan altså være en løsning indtil videre, hvis du har en akut behov, men som sagt vil jeg gerne prøve at kigge på mulighederne for en permanent løsning i e-conomic :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Er der nogen løsning på denne??
Hej og tak for dit spørgsmål,

Som det er lige, så er der ikke en løsning. Vi vil i fremtiden kigge nærmere mod muligheden i forbindelse med et større projekt omkring EAN-faktuering generelt, så jeg vil sige det er vores planer at kigge på det i fremtiden.

Hvis jeg skal komme med et løst bud på, hvornår vi starter på det, så vil jeg sige Q2-Q3, så er det noget der kommer i den nærmste fremtid.

Rigtig god dag :)
Jeg kunne også godt bruge denne funktion!

Lige nu, kan jeg sende dem via vores Norske e-conomic konto.

Men da den bliver lukket ned til sommer, har jeg ikke mulighed for at sende dem mere :(
Forslag af (480 points)
Her fra 1/4 2019 nægter svenske kommuner at modtage fakturaer i andet end PEPPOL, så det haster lidt med at udvikle det til alle de danske virksomheder der handler med Sverige. Det kunne være rart hvis economic selv undersøgte markedet og var lidt på forkant!
Vi har fået mulighed for at teste noget udvikling, hvis vi kan skaffe 100 kunder til et pilotprojekt på e-akturering til Sverige, Norge, Finland. Er du interesseret i dette, så udfylde nedenstående og send en mail til forum.economic@visma.com

Navn:

Virksomhedsnavn:

e-conomic aftale nr:

CVR nr:

Telefon nr:

E-mail:

Hvor mange fakturaer månedlig forventes:

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
opdateret af 🔒