Ændre visnings-rækkefølge for posteringer på samme konto og med samme dato

+1
Hej Eco

Det kunne være dejligt, hvis det var sådan, at man på visningen af en konto (generelt i E-conomic) har mulighed for at få en pil op og en pil ned, som kan "flytte" en postering op eller ned (inden for samme dato), så to eller flere posteringer på samme dato bytter plads, så de afspejler virkeligheden.

Det vil gøre det nemmere for dage, hvor der er mange posteringer på samme dato (og hvor der er en difference som driller). Og så kan man lige bytte rundt så kontoen passer til bankkontoen (så en konto ikke kører i minus og bagefter kører i nul, mens den i virkeligheden kører i plus og derefter i nul).

I tænker måske at det er småting og det kan man nemt se igennem, men det kan man ikke hvis man har virkeligt mange forskellige posteringer på samme dag og der en difference som driller.

Hvis man inden for samme dato lige kunne sortere posteringerne (som sagt uden at ændre dato eller bilagsnr), så kan man ud fra balancen hurtigt se, hvor differencen er opstået. Så behøver man ikke længere at regne sig frem til differencen, men ser den hurtigt.

Har I lyst til at tænke over ideen og udbygge?

En workaround er, at tildele bilag mindre bilagsnr end det, som det skal kommer før og så bruge dato-sorterings-kolonnen, idet bilagsnr er sekundært sorteret i visningen. Dog er det meget besværligt at skulle rundt og tilrette bilagsnr så visnings-rækkefølge kan blive, som man ønsker det. Det havde været langt nemmere med pile.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

lukket
i Forslag » Andet af (8k points)

1 Svar

 
Bedste svar

Her er et eksempel på, hvordan det kan gøres:


 

Man kan så bytte rundt på posteringerne (inden for samme dato) ved at bruge pilene. Eller man kan værdiangive i felterne ude til højre og man afslutte med at trykke på Diskette-ikonet i højre top. Det er smart, hvis der er meget som skal byttes rundt på den dato.

Pilene er det nemmeste for jer at implementere.


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

Forslag af (8k points)
Hej Jens og tak for forslaget :)

Jeg kan sagtens følge dig i det du siger. Det kan nogle gange være svært at overskue fordi der er så mange beløb som går ud og ind (debet/kredit).

Jeg vil også sige, at dette ikke er noget jeg har hørt efterspørgsel på før. Derfor vil et forslag som dette ikke blive prioriteret hos vores udviklere. På den begrundelse vil jeg som udgangspunkt ikke tage forslaget med videre.

Jeg kan ellers godt lide ideen i det, og derfor er jeg åben for at tage forslaget op igen, hvis der opstår en større efterspørgsel på dette.
For nu vil jeg dog sætte forslaget som implementeres ikke.

Du skal også have en ekstra tak for ageren her på vores forum. Du er meget aktiv og altid i en god tone. Du kommer med rigtig mange gode inputs og dine forklaringer er altid uddybende og beskrivende.
Dette er også tilfældet på dette indlæg. Så tak for det :)