Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Import af faktura

0
Er det virkeligt ikke muligt at importerer fakturaer? Jeg har fået et nyt e-conomic efter ændring af mit firma og vil i den forbindelse gerne have alle mine fakturaer med over. Jeg har sendt fakturaerne i xml. format til min egen mail men kan ikke få dem ind i den nye e-conomic.

Please help...
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej og tak for dit spørgsmål :)

Det er korrekt, at du ikke kan importere dine faktura med varelinjer med normalt import. Du kan dog via API, men det vender jeg tilbage til.

Du kan sagtens importere dem ind i din kassekladde som manuelle kundefaktura, hvor beløb og debitorer vil fremgå. Hvis det er alt du ønsker at få overført, så kan du klare det på den måde. Jeg kan dog sagtens forstå, at du gerne vil bibeholde dine faktura som PDF med varelinjer.

Derfor vil jeg prøve at høre, hvad grunden er til at skulle flytte alle disse faktura? Hvis du allerede har det hele i en anden e-conomic aftale, så kan du beholde alt historik i den gamle aftale med en arkivlicens, og så køre videre i den nye med primoposteringer.

Du kan også få hjælp af en partner som kan flytte faktura for dig. Som jeg startede med at sige, så kan de godt overføres via API. Det er dog ikke noget alle og enhver kan finde ud. Det er lidt teknisk med noget og man skal nok have en vis forståelse for, hvordan koder osv. hænger sammen.

Hvis du er en haj til det, så kan denne side hjælpe dig. Hvis du ikke er det, så kan en partner som sagt godt hjælpe dig. Jeg kan godt henvise til en partner, hvis du ønsker dette.

 

Du må endelig sige til, hvis du har opfølgende spørgsmål :)

 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Spørgsmål af 🔒 (102k points)
Det er muligt, at indlæse via API til en igangværende faktura og derfra bogføre - hvis det er acceptabelt så kan vi løse opgaven.

Ring eller skriv til os på telefon 7025 7600 eller send en mail på salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)