Leverandør betaling: Hvordan ser vi kun de u-udlignende fakturaer?

0
Hej Eco

Når man under kassekladden skal bogføre en leverandør betaling og man har valgt den pågældende leverandør og klikket sig ind på listen over fakturaer, som leverandøren har sendt, så kommer hele den lange liste af fakturaer på skærmen - også dem, som er udlignet tidligere hen.

Kunne det ikke gøres smartere, så man fik mulighed for at vælge kun at se de u-udlignede fakturaer, som leveradøren har? Det vil gøre det meget mere overskueligt og vi vil undgå at vi kommer til at udligne fakturaer som faktisk allerede var udlignet, men om måske kostede det samme og lå i samme tidsrum.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

lukket som en kopi af: udligning i kassekladde
i Forslag » Andet af (8k points)
lukket af

1 Svar

Hej Jens :)

Når du siger hele den lange liste kommer frem, så tænker jeg, at du mener de faktura, som er udlignet med en postering i kassekladden, men ikke bogført. Vi kan kalde dem 'kladde-udlignet', da de egentligt skal bogføres før vi betegner dem som udlignet. Når først de er bogført, så skulle de meget gerne fjernes. Ellers er det en fejl. Du må meget gerne rette mig, hvis jeg har misforstået dig.

I forhold til at kunne få et bedre overblik over udlignende posteringer i kassekladden, så har jeg præsenteret en løsning for vores udviklere, som de ikke har vendt tilbage på endnu, men jeg vil lige høre om den løsning vil virke for dig.

Tanken var at skabe et overblik mens man sidder og udligner uden at skulle bogføre hele tiden. Derfor kunne man lave et lille ikon ud fra de faktura, og betalinger for den sags skyld, som var 'kladde-udlignet'. På den måde kan man nemt lige se, hvilke der allerede har været arbejdet med og sat sammen med en betaling.

Det fjerner dem godt nok ikke fra listen, men ville det være løsning du kunne bruge? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.4k points)
Lyder godt med mere overskuelighed :-)
Super. Jeg lukker indlægget indlægget med henvisning til det jeg omtalte og vi vil arbejde videre med den løsning :)