Kassekladde: Efter redigering af postering bliver man smidt til toppen af kassekladden

0
Hej Eco

Når man har redigeret en postering i en kassekladde og man trykker på Gem, så hopper browseren til toppen af siden (kassekladden) og har man mange kassekladde-posteringer, så er det noget tidskrævende at finde tilbage til der, hvor man nu kom til (bruge meget tid på at scrolle ned og lede).

Hvis jeres udviklere udbygger, så systemet gør brug af "link-ankre" (link anchors), så kan man blive sendt derhen, hvor man kom til selvom der er tale om en genindlæsning af siden.

Eller endnu bedre, at jeres udviklere udbygger så de gør brug af Javascript Ajax, så en kassekladde-postering opdateres tekstmæssigt i oversigten af posteringer UDEN at hele siden skal indlæses (hvorved man ikke bliver smidt til toppen af siden).

Sidstnævnte vil gøre det meget nemt at arbejde med posteringerne i kassekladderne - og specielt for dem med mange kassekladde-posteringer.

Vi har gjort noget lignende i andre systemer og det er ikke svært at programmere.

100.000 kunder vil spare mange timer hen over et år, hvis I lige udbygger her :-) Og I vil gøre rigtigt mange bogholdere meget glade.

Link anchor (hurtig løsning):
https://www.w3schools.com/jsreF/dom_obj_anchor.asp

Javascript Ajax (den bedste løsning):
https://www.w3schools.com/xml/ajax_intro.asp

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 21 Aug, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Kirk (7,980 points)

1 Svar

Hej Jens :)

Jeg har lige testet i min aftale og der bliver jeg ved den linje, som jeg lige har arbejdet med.

Hvis jeg har forstået det rigtigt, så er det også dette du ønsker. Jeg har lavet en lille video her.

Jeg har arbejdede i Google Chrome.

Er det denne funktion du efterspørger? Hvis det ikke er denne, så må du meget gerne sige til. Det kan være jeg har misforstået dig :)

Der kan være lidt forskel fra browser til browser. Det ligner umiddelbart hos mig, at FireFox vil placere linjen nederst i billedet, hvor Google Chrome placerer den i midten. Den hopper dog ikke helt op i toppen.

Jeg har hørt om dette nogle gange kan ske, men det skulle løse problemet at slette cookies. Hvis du har prøvet dette og det stadig ikke virker, så vil jeg betegne det som en fejl :)

 

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Sep, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Jeg oplever sommetider fejlen i Chrome. Ikke altid, kun sommetider.

Cookies anvendes til at gemme brugerinformationer og kan ikke være relevant at tømme i denne sammen. Du tænker på lokal cache, hvilket jeg løbende sletter. Havde jeres udviklere udbygget noget og jeg havde en lokal kopi liggende, så var det relevant at slette cachen, før jeg kunne se nyeste version af hvad som var blevet udbygget i javascript, html, css og lignende.

Når jeg bogfører igen, så kan jeg lave en video om det, hvor jeg starter med at slette cachen.
Hej Jens :)

Der er ingen tvivl om, at du ved mere om det inde bagved browseren end jeg gør, så du har garanteret ret i, at det er cachen. Min fejl :)

Det ville være perfekt med video. Det er i ligeså høj grad, så har jeg noget at vise vores udviklere. Du siger bare til, når du har fået det lavet :)
Jeg sender en video, når bogfører igen og oplever det igen :-) Måske jeg selv kan spotte hvad som trigger det, fordi det er ikke altid det sker.