Informizely customer feedback surveys

Når bilagsnummerserier rammer hinanden, vises de forkerte PDF'er som uploadede bilag

+1
Hej Eco

Hvis man får bilagsnummerserier til at ramme hinanden, så får man et farligt ballade med de uploadede bilag, idet man ser PDF'er, som hører til den anden postering med samme bilagsnummer.

Kan I ikke gøre noget for, at man kan køre med samme bilagnummerserie på flere klassekladder, hvor bilagnumre ikke genbrugers, idet den springer frem til næste ledige bilagsnummer?

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

i Forslag » Andet af (8.1k points)
opdateret af
Vi oplever også problemet når vi anvender bilag via Edilion indscanning.

Her vedhæftes bilaget ikke, hvis bilagsnummeret allerede er brugt, selvom sidste anvendelse af nummeret måske var i regnskabsåret 2015 og for længst er bogført.

Det har givet nogen udfordringer, da man ikke altid er opmærksomme på tidligere års nummerserier, og slet ikke på en ny kunde.

/AWA

2 Svar

Hej Jens :)

Jeg kan godt se problemet i, at bilagsnumrene overlapper hinanden. Den funktion du efterspørger findes allerede nu i superkladden, hvor man vælger en speciel nummerserie til en kladde og herefter vil de hænge sammen på tværs af kladderne.

Der er dog andre funktioner i e-conomic, som ikke fungerer optimalt med superkladden og derfor vil jeg gerne tage dit forslag med videre.

For at kunne argumentere overfor vores udviklere, så vil jeg lige høre, hvilken situation du sidder i, når du ønsker at bruge forskellige kladder, men samme nummerserie? Altså hvorfor du så ikke bare bruge den samme kladde til disse posteringer :)

Indtil vi har fået vendt det, så kan det måske være superkladden kan hjælpe dig.

Hvis du er i tvivl omkring, hvordan du sætter det op, så de kører med samme nummerserie, så siger du bare til :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (102k points)
Firmaer har alle mulige pengestrømme og hos nogle firmaer i flere valutaer og der er flere bogholdere på (og revisorerne har deres egne - nix pille) og der kan være flere webshop-systemer som er koblet på direkte via API'en, som har brug for egne nummerserier, så det er et must at køre med flere kassekladder. Nogle firmaer har mange klassekladder og det er et farligt rod, når bilagsnummerserier begynder at overlappe hinanden og man får de forkerte PDF'er ud, når det sker. Der opstår kaos og frustration hos bogholderne, som bliver nødt til at holde interne møder om, hvilke bilag som må rulles tilbage og køres ind ind.

Vores eco-kunder anvender ofte ikke Superkladden og er derfor ikke beskyttet mod fejlen.

Det kræver overblik er undgå at et firma overlapper og det går også galt selv for dem med de bedste intentioner. Specielt for dem med mange folk på og flere websystemer koblet direkte på via api'en.
Mange tak for din beskrivelse. Det vil jeg tage med videre :)
Hej Jens :)

Fælles nummerserie i kassekladden er noget vi gerne vil kigge på.

Hvordan det hele lander er ikke sikkert endnu, men jeg fik accepteret ideen.

Derfor kan jeg ikke give dig en præcis plan, men jeg ville dog alligevel opdatere på, at ideen er taget med videre.

Når jeg ved mere skal jeg nok opdatere dig her på indlægget.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (102k points)
Super godt :-)

Hej Jens, 

Dit forslag har nu ligget herinde i et stykke tid og som det ser ud lige nu, er det ikke noget vi har på planen lige forløbelig. 

Vi har lavet løbende forbedringer af, hvordan man kan arbejde med bilag i kassekladderne, men fælles nummerserie bliver ikke i denne omgang. 

Rigtig god dag smiley