forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

SmartInbox: Dårlig genkendelse og ingen eLearning

+1
Hej Eco

Nu har jeg selv fået fornøjelsen af, at køre et halvt år igennem for at se hvor godt SmartInbox er, før vi anbefaler det til vores kunder.

Systemet kunne ikke auto-genkende fakturaer fra E-conomic selv så ikke engang egne fakturaer har systemet lært (og vi må jo være mange kunder som har det tilfælles at have E-conomic som vores leverandør). Og selvom man gentagende gange kørte fakturaer ind fra de samme leverandør, så lærte SmartInbox ikke noget af det.

Der er stadig noget vej til mål, før man kan kalde SmartInbox for smart :-)

Sagt i den bedste ånd om, at I udbygger og kommer op på niveau med FakturaFil og FakturaImport ... og Dinero.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 20 Aug, 2017 i Forslag » Indscanning af Jens Kirk (7,930 points)

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jens :)
Selve den del med at kunne læse fakturaen er noget vi løbende kigger på at forbedre. Som du selv giver et eksempel på, så er det ikke godt nok, at den ikke engang kan læse vores egne faktura. Jeg har dog snakket flere gange med dem, der sidder på den del af programmet og er i gang med at kigge på, hvordan det kan gøres bedre.

Når det er sagt, så er vi langt fra, at den kan læse alle faktura lige godt hver gang. Uden jeg har beregningerne bag, så fik jeg at vide, at vi kommer til at ligge et sted mellem 60%-80% succes i forhold til at læse fakturer.

I forhold til eLearing, så er det ikke kommet til SmartInbox'en. Der har været nogle udfordringer, så det er ikke blevet udviklet færdigt. Derfor vil den ikke 'lære' noget endnu. Det er dog noget, der bliver arbejdet på, så det vil komme på et tidspunkt :)

Jeg skal selvfølgelig beklage, at det ikke fungerer optimalt, men det er to punkter, som er fokuspunkt herinde.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 4 Sep, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,050 points)
valgt som bedste svar 5 Sep, 2017 af Jens Kirk
Super :-)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”