Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SmartInbox: Dårlig genkendelse og ingen eLearning

+1
Hej Eco

Nu har jeg selv fået fornøjelsen af, at køre et halvt år igennem for at se hvor godt SmartInbox er, før vi anbefaler det til vores kunder.

Systemet kunne ikke auto-genkende fakturaer fra E-conomic selv så ikke engang egne fakturaer har systemet lært (og vi må jo være mange kunder som har det tilfælles at have E-conomic som vores leverandør). Og selvom man gentagende gange kørte fakturaer ind fra de samme leverandør, så lærte SmartInbox ikke noget af det.

Der er stadig noget vej til mål, før man kan kalde SmartInbox for smart :-)

Sagt i den bedste ånd om, at I udbygger og kommer op på niveau med FakturaFil og FakturaImport ... og Dinero.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
lukket
i Forslag » Bilagshåndtering af (8.1k points)

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jens :)
Selve den del med at kunne læse fakturaen er noget vi løbende kigger på at forbedre. Som du selv giver et eksempel på, så er det ikke godt nok, at den ikke engang kan læse vores egne faktura. Jeg har dog snakket flere gange med dem, der sidder på den del af programmet og er i gang med at kigge på, hvordan det kan gøres bedre.

Når det er sagt, så er vi langt fra, at den kan læse alle faktura lige godt hver gang. Uden jeg har beregningerne bag, så fik jeg at vide, at vi kommer til at ligge et sted mellem 60%-80% succes i forhold til at læse fakturer.

I forhold til eLearing, så er det ikke kommet til SmartInbox'en. Der har været nogle udfordringer, så det er ikke blevet udviklet færdigt. Derfor vil den ikke 'lære' noget endnu. Det er dog noget, der bliver arbejdet på, så det vil komme på et tidspunkt :)

Jeg skal selvfølgelig beklage, at det ikke fungerer optimalt, men det er to punkter, som er fokuspunkt herinde.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
valgt som bedste svar af
Super :-)