Kick back på fakturaer

0

Hej,

Jeg kunne godt bruge en funktion, hvor man lægger en usynlig linie for Kick-Back-provision ind på fakturaer.

Helt konkret har jeg kunder, hvor jeg betjener og fakturerer deres kunder direkte, men hvor x% af beløbet betales i henvisningsprovision til mine kunder.

Hvordan kan man løse det uden at skulle køre al registrering i særskilte ark?

Mvh

Ricky

i Forslag » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Ricky :)

Som udgangspunkt har vi ikke en provisions funktion.

Man kan dog godt lave en opsætning, der gør det lidt nemmere at aflæse. Det afhænger dog af, hvordan hele din opsætning af provisionen skal fordeles.

Den løsning jeg har oplevet er, at folk tit kan bruge er omsætningsstatistikken under rapporter -> kunder. Her kan man afgrænse på forskellige ting. Det er her jeg er i tvivl om vi kan ramme en afgrænsning, der giver dig det billede du gerne vil se. Du får dog ikke et tal rent ud direkte kan aflæse, men du får en sum, hvor du skal beregne den %-vise provision. Det er dog ret simpelt.

Derfor vil jeg høre lidt mere omkring, hvordan denne provisionsordning mere konkret fungerer. Så kan jeg komme med et bud på, hvordan vi kan ramme, hvis vi altså kan ramme korrekt :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.4k points)