Nemmere adgang til at kopiere fakturaer

+1
Hejsa,

Som det er nu, skal man ind i arkiv og søge på en specifik faktura for at man kan kopiere den - det havde været meget lettere/nemmere, hvis man også kunne gøre det direkte inde fra kunden, altså når man alligevel er inde for at se posteringer på kontoen - kunne I ikke åbne op for det, sådan at man kunne kopiere faktura direkte derinde??

Mvh Maria
lukket som en kopi af: Kreditering af faktura
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af

1 Svar

Hej Maria :)

Jeg synes det du skriver giver rigtig god mening.

Det er noget vi har snakket om herinde om. Det var dog før min tid, så jeg ved ikke præcis, hvad der skete med sagen dengang. Jeg kan dog se, at den accepteret og sendt videre udvikling. Herfra er der så ikke sket noget. Du kan se det tidligere indlæg her.

Som sagt er det blevet accepteret før min tid, og der er ikke sket noget siden.

Jeg er dog i gang med at følge op på alle de her gamle sager og din sag har jeg planlagt til at komme op i løbet af september. Her vil jeg tjekke op på sagen og se, hvad jeg kan gøre for at vi får udviklet dette.

Jeg lukker dette indlæg med henvisning til det gamle indlæg. Det betyder, at du skal ind på det andet indlæg for at følge med i, hvad der sker på sagen :)

 

Mange tak for dit forslag. Jeg kan skal som sagt nok få tjekket op på det.


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.4k points)