forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ønske - visning af bruger-ID i div. visninger og "tabeller"

0
Hej

Jeg har i alt 4 mand der sidder og laver ordre, projekter etc. lige pt. har vi op imod de 200 ordre undervejs, og ca 100 tilbud ude ved kunderne - til at kunne holde styr på hvem af de 4 medarbejdere, der arbejder med hvilke ordre, ville det være helt fantastisk hvis deres bruger-ID kunne vises i en kolonne og derved gør det muligt at sortere efter på følgende oversigter:

Salg: faktura, tilbud ordre

Lager: bestillinger, modtagelser, vareleverandørfaktura

Projekter: Igangværende projekter, afsluttede projegter

Derudover ville det også være rigtig godt hvis der på en kunde kan skrives en kundeansvarlig og i kundeoversigten er en kolonne der viser dette.  

MVH

Doris
spurgt 19 Jun, 2017 i Forslag » Andet af Doris (940 points)

1 Svar

Hej Doris :)

 

Mange tak for dit forslag.

Jeg kan sagtens se, hvad du mener i forhold til, at det ville være lækkert at kunne se, hvilke sælgere der står for hvilke ordre, tilbud, bestillinger osv. Vi er dog ikke meget for at smide flere kolonner ind i oversigterne, da det kan være meget sammenpresset og svært for folk at se alle kolonner. Specielt dem, der sidder på en ganske almindelig bærbar computer.

 

En anden løsning som vi på nuværende tidspunkt er i gang med at overveje er, at det skal være muligt at kunne søge på, hvilken person, der er sat på 'vores ref' på fx fakturaen. På den måde kan de enkelte sælgere søge på sig selv, og så kun få vist sine egne sager.

Det skal sige, at løsningen ikke er bestemt og planlagt endnu, men det er noget af det vi har i støbeskeen.

Hvordan ville den løsning passe til jeres arbejdsgang? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 6 Jul, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”