forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at give rabat på et beløb og ikke i procent

+2
Hej

Vi vil meget gerne kunne give et beløb i rabat til vores kunder - og ikke kun som det er muligt pt. at kunne give rabat i %.
spurgt 23 Maj, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Tine P (140 points)
Vi har næsten samme udfordring, dog med den krølle, at vi udløser en rabat ved køb af min. et beløb i kroner og ikke et antal styk., så der mangler nogle ekstra muligheder i systemet....
.........og det haster - skal bruge det i næste uge..

1 Svar

Hej Tine P. 

 

Tak for dit indlæg. 

 

Det kan godt lade sig gøre, at give ens kunder rabat i kr. hvis du opretter en vare, som du kalder for rabat --> derefter kan du fra faktura til faktura tilføje varen rabat og indtaste beløbet med negativt fortegn. 

 

Du skal være opmærksom på, at rabatten ikke fordeler sig på de enkelte varelinjer men derimod på hele fakturaen. Det betyder rabatten bliver ikke fratrukket jeres omsætnings statistik. 

 

Kan det fungere for jer, at tildele rabatten på denne måde? :-) 

 

For at blive lidt klogere på, hvilken værdi det vil give jer at få rabat i kr. fremfor i procent, kan du ikke beskrive 2 scenerier, hvor i har behov for dette? 

 

Boebusiness: Vi har desværre ikke mulighed for at indfri dit ønske på så kort tid men det betyder heller ikke, at vi ikke vil implementere det på sigt. 

 

Når jeres kunder køber for et specifik beløb, så ønsker i en specifik rabat udløst. Bruger i e-conomic stantard eller har i nogle integrationer såsom f.eks. en webshop tilknyttet jeres aftale? 

 

Vi vil også sætte pris på, at du beskriver 1-2 scenarie hvor du har behov for dette? 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Jun, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
opdateret 9 Jun, 2017
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”