forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Gem alt i Noter og Ref.

0
Hvis jeg har været væk fra programmet i en tid, ja så lang tid at det selv logger af. Så er det faktisk muligt at arbejde med programmet, og når så jeg har skrevet en god lang tekst i Noter og skal videre for at vælge en ref. person. SÅ FØRST HER finder programmet ud af at jeg ikke har været på i nogen tid og logger af. Derved slettet den alt det jeg lige har skrevet i Noter, den kan godt finde ud af at gemme fakturaen i salg, så jeg bare kan starte der igen, men kan i ikke lære programmet at gemme det der så ér skrevet i sådan en noter, når den logger af. Det kunne måske være en autogem funktion der skulle laves.

Eller så bare lære programmet at gå til log-in med det samme der så røres ved noget?

/Henrik - Viborg Havemaskiner
spurgt 16 Maj, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af henrikholiday (640 points)
status opdateret 31 Maj, 2017

1 Svar

Hej Henrik 


Tak for dit indlæg. 


Som jeg forstår din beskrivelse af arbejdsgangen? så har du trykket på knappen "ny faktura" og så ringer din mobil, en anden kollega skal have et godt råd eller du går til frokost. Når du så kommer tilbage på pinden og skriver din tekst. Når du trykker på gem, så bliver du logget af og mister den gode lange tekst du har ønsket at påføre fakturaen. 

 

Grunden til, at systemet gør dette skyldes at det fra vores side, er ment som en ekstra sikkerhed og muligheden for at udvikle på systemet, så det gemmer teksten før man har trykket på knappen gem, er desværre ikke rigtig en mulighed men der er et cowboy trick du kan benytte for at undgå dette - Tryk F5 - når du kommer tilbage til computeren. 

 

Det opdatere din browser (uanset, hvilken du benytter) og såfremt du har været for lang tid væk? så logger systemet dig af før du har indtastet teksten, så du derved undgår at miste en lækkert formuleret tekst. 

 

Jeg håber det kan bidrage til at nedbringe dit tidsforbrug en smule :-) Hvis du ønsker, at vende dine arbejdsgange for at få afdækket om du kan arbejde endnu mere effektivt i din e-conomic aftale? så vil jeg anbefale dig at kontakte en af mine kollegaer på telefon supporten, som kan træffes på 88 20 48 40 (man - fre: kl. 09 - 14) 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 31 Maj, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”