Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tidsregistrent profil

0

Vores medarbejder registrere deres arbejdstid på projekter/kunder. 

Vi har brug for at vores medarbejdere kan se alle timer der er registreret på projektet uden at de kan se kostprisen. I dag kan de kun se deres egne timer på projektet. 

Vil det være muligt at lave en programmering der gør dette muligt?

i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret

2 Svar

Hej CHS

Vi har en crmapp til e-conomic hvor man kan registrerer timer.

Jeg tror det er muligt, at tilpasse den så den giver de oplysninger som du ønsker.

Hvis vi skal snakke om mulighederne så ring til os på 7025 7600 eller send en mail på salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)

Hej CHS 

 

Tak for dit indlæg. 

 

Som jeg forstår dit ønske, så vil du gerne have at alle dine medarbejdere/tidsreg. kan se det samlet antal timer der er registreret på en specifik sag? 

 

Det betragter vi som værende en superbruger/administrator funktion og det er ikke nødvendigvis alle vores kunder der benytter projektstyring, som har den samme lave udskiftning af medarbejdere eller ønske om at de skal kunne se, hvad andre medarbejdere har brugt af tid på de enkelte sager og derfor ser jeg umiddelbart ikke, at det er noget vi vil arbejder videre med i 2017. 

 

Dog vil jeg nævne, at der kan være nogle af vores integrations partnere der kan løfte opgaven. 

 

Du kan evt. tage en snak med itnvision, som også har besvaret dit indlæg eller kigge nærmere på intempus som har et administrations modul til håndtering af netop tidsregistrering, hvor man kan lave individuelle regel opsætninger m.m.

 

Du kan også kontakte nogle af vores andre partnere der har lavet integrationer til vores tidsregistrering i projektstyring. 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
opdateret