forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sumtotaler på kontoudtog / kundekontokort

0
Jeg har netop været i kontakt med chatten og fik desværre at vide, at det ikke kan lade sig gøre at få "sumtotaler" /løbende sammentælling på kontoudtogene/ kundekontokortene, således vores kunder kan se den løbende forfaldne saldo i fx. højre side af kontoudtoget.

Det er heller ikke muligt at få en "forfaldne poster pr. d.d." sat på nederst.

Herfor vil jeg opfordre til at der bliver set nærmere på dette, således kunden (og vi) kan se, hvilken saldo der er forfalden til betaling her og nu.

Venligst en ellers glad bruger af economic.
spurgt 5 Maj, 2017 i Forslag » Andet af Dor (150 points)
status opdateret 17 Maj, 2017 af Simon P.

1 Svar

Hej Dor 

 

Tak for forslaget til forbedring af programmet. 

 

Det er korrekt, at det ikke er muligt at rette eller tilpasse vores rapporter, hvilket har nogle fordele og ulemper. Rapportfanen er dog ikke vores fokusområde for udvikling af applikationen i 2017, så jeg markere dette forslag som - implementeres ikke. 

 

Jeg vil dog henvise dig til en af vores samarbejdspartnere som har mulighed for at tilbyde dig mulighed for at tilpasse jeres rapporter via deres integration - se gerne her. 


Med venlig hilsen

Simon Søgaard-Pedersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Maj, 2017 Forslag af Simon P. (6,120 points)
i gang× 3
løst× 103
besvaret× 247
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.