billede på varenummer

0
Hej ville høre om det er mugligt at ligge et eller flere billeder ind på et vare nummer ?

da jeg er i gang med at oprette en webshop så tænkte jeg ag det kunne vare rart at have både billeder og varetekst og varenummer samlet et sted

hilsen ole lyhne
i Forslag » Andet af (120 points)

2 Svar

Hej Ole

Når vi laver integration mellem e-conomic, webshop og lager er der mulighed for at samle al information et sted således du derfra vælger hvordan den information skal anvendes.

Vi bruger varetekst far e-conomic og kan sammenstille det med foto mv.

Vil du høre mere så ring eller skriv til mig - ring 7025 7600 eller send en mail salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18k points)
opdateret af

Hej Ole :)

 

Jeg kan se Per allerede har været hurtig til at komme med en god løsning. Jeg vil dog alligevel give en melding herfra.

Billede på varenummer er ikke noget vi har prioriteret herinde hos os, og det ligger ikke i vores fremtidsudsigter. Derfor vil jeg afvise din forespørgsel.

 

Det er dog så heldigt at vi har en masse gode partnere som har udviklet lidt videre på vores program og du derfor tit kan finde en god løsning i samarbejde med dem. Som Per skriver har de en løsning, der kan hjælpe dig med at få samlet dine billeder og varer, så jeg håber du den vej gennem kan finde brugbar arbejdsgang.

 

I forhold til du er i gang med at få en webshop, så vil jeg lige gøre dig opmærksom på, at vi herinde hos e-conomic lige har lanceret vores egen webshop løsning, som er direkte integreret til e-conomic. Den synes jeg næsten du skal kigge på, hvis du sidder og overvejer at starte en webshop. Her ville du kunne lægge dine billeder ind på varen i webshoppen. De vil ikke komme med i din e-conomic aftale, men de vil ligge i webshoppen og den er som sagt direkte integreret til e-conomic, så de to hænger sammen.

Det kan måske også hjælpe dig. Hvis du vil høre mere om webshoppen, så kan du hoppe herind. Eller ringe på 88 20 48 40, så tager vi gerne en snak om din webshop, så vi finder den bedste løsning til dig.

 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.8k points)