Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




(Gen)sende arkiveret faktura via MobilePay Invoice?

0
Hej :-)

Ofte ringer en kunde og siger noget a la: "Den girokort-faktura, som I lige har sendt, kan jeg ikke betale den med MobilePay i stedet?".

Og så var det jo nemt lige at gen-sende via MobilePay Invoice. Vil I understøtte det i fremtiden?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Jens :)

 

Det er et rigtig godt forslag du kommer med og jeg vil gå videre med det herinde. Dit forslag er derfor under overvejelse og jeg vil vende tilbage på dette indlæg når jeg har haft den med til vores interne møde.

 

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Super :-)
Hej Jens :)

Vi har snakket om det internt nu.
Vi er kommet frem til, at vi gerne vil kigge på det. Vi er dog meget presset på nye moduler og andre funktioner, som skal implementeres. Derfor vil jeg hellere være ærlig og sige, at det ikke er noget du skal vente på.

Der bliver tidligst kigget på dette i 2018, men vores udviklere har accepteret problemstillingen og vil gerne kigge på det.

Derfor vil jeg sætte forslaget som implementeres ikke for at have rene linjer omkring, at der godt kan gå lidt tid, inden der bliver kigget på det.
Jeg skal nok opdatere på dette indlæg, når der kommer en mere konkret plan fra vores side af.

Rigtig god dag :)

Hilsen Jesper Mieritz
Ok :-)