Gemme bilag uden at det bliver sendt til kunden

0
Som ny bruger El- installatør mangler jeg at kunne gemme vores  KLS dokumenter under faktura/kunde

En løsning kunne være at bruge vedhæft bilag og så vælge skal bilag sendes med Ja/Nej
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Nis
Tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Vi har set lignende forslag her på forum før. Det ligger ikke i planen, at udbygge vores vedhæftning af eksterne bilag til faktura/ordre/tilbud til, at være en større form for CRM.
Det betyder, at når du vedhæfter bilag til en faktura så er det for, at det skal medsendes til kunden – derved forbliver arkivet også en korrekt arkiv som viser præcist hvad der er bogført samt sendt afsted til kunden.
 

Derfor vil det enten være en form for et CRM system hvor du kan holde større trackt på sådan nogle sikkerhedsdokument som f.eks. KLS.
Du kan se vores liste af app partners der har udarbejdet CRM systemer
Alternativt så ved jeg ikke om du som Elinstallatør anvender en af vores apppartnere til registreringen af tid osv. – Det kunne være f.eks. vores partner Minuba som kunne passe til en type virksomhed som elinstallation og de har også mulighed for håndtering af dokumentation.

Det er ikke en tiltænkt funktion i vores vedhæftninger til faktura/ordre/tilbud, at det skal kunne anvendes til internt brug.
Selvom det ikke er et forslag vi arbejder videre med skal du have en stor tak for, at have taget dig tid til, at dele det herinde på vores forum. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Det var ærgerligt da det er det eneste jeg manglede for at kunne sige at systemet passer 100% til mit behov. Det foreslåede system Minuba ser meget tiltrækkende ud men er desværre en dyr løsning for et lille firma som mit.

Mvh.

Nis
Forslag af (160 points)
Hej Nis,

Tak for din kommentar.

Skulle du være interesseret i at høre mere om Minuba (https://minuba.dk/ ), så skal du endelig bare tage fat i mig på ste@minuba.dk .

Mvh
Steffen