Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Optjening af point

0
Hej e-conomic

Jeg har brug for at kunne bogføre optjente og forbrugte point på nogle af mine kunder.
Til det brug kunne jeg tænke mig at anvende en valuta med fastkurs.

Altså indbetalinger +/- debitorer/skyldige point med en valutakurs POI - Point.

Er det muligt at få oprettet sådan en valuta.

Mvh

Finn
e-consultic
i Forslag » Andet af (10.5k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Finn
Tak for dit indlæg smiley

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår logikken i, at det skal bogføres ind i regnskabet og vil ikke gå videre med, at oprette en ”falsk” valutakurs.
Alternativt kunne du vælge, at oprette en vare til point systemet uden pris også du udelukkende faktureret disse ”point” uden priser så det heller ikke påvirkede regnskabet.

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg synes det giver mening, at bogføre ind i regnskabet. Men det vil kunne løses på den måde som jeg ser det så det vil kunne aflæses i ”omsætningsstatistikken”


Hvis der er noget jeg har misforstået eller opfølgende spørgsmål må du endelig bare kommentere tilbage.
Det er som udgangspunkt ikke et forslag vi går videre med. Som du har pointeret på flere indlæg så skal ting anvendes til det tiltænkte. Point er ikke en valutakurs som jeg ser det. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)