Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udtræk der viser posteringer uden tilknyttet indscannet bilag

+1
Hej

Jeg kunne godt tænke mig en funktion hvor man kan trække en liste over de posteringer som ikke har et indscannet bilag tilknyttet. På den måde kan jeg hurtigt fejlsøge og scanne de manglende bilag.

Mvh Niels-Peter
i Forslag » Andet af (180 points)
lukket af

1 Svar

Hej Niels-Peter
Tak for, at du deler dit forslag her på vores forum smiley
 

Det er et forslag vi har hørt før herinde på forum – det er ikke indtil videre blevet prioritet men jeg forstår behovet.
Jeg lukker dette indlæg med henvisning til det andet. Så tager jeg forslaget med videre igen for, at se om der er noget på tegnebrættet.
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)