Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Negativ tilgang, anlægskartotak

0
Hej E-conomic

Jeg har behov for at kunne lave op-/nedskrivninger i anlægskartoteket. Alternativt kunne oprette anlægsaktiver med negativ tilgang. Grunden til dette skyldes at jeg ellers mister min historik på de enkelte anlæg, hvis jeg hver gang til afgangsføre mine anlæg, hvis der er opskrivninger eller nedskrivninger.

Er det noget i vil tage til overvejelse? (Gerne meget hurtigt)

TAK
i Forslag » Andet af (220 points)
opdateret af

1 Svar

Hej MF
Tusinde tak for, at du deler dit forslag her på vores forum smiley


Jeg kan godt forstå ønsket om, at kunne lave op/-nedskrivninger i anlægskartoteket. Det kunne bestemt være rigtigt lækkert.
Det er bare ikke et fokusområde i øjeblikket, at skulle optimere/udvikle den eksisterende funktion i anlægskartoteket og det er derfor ikke et forslag vi arbejder videre med.

Hvis anlægskartotek bliver et fokusområde i fremtiden vil jeg dog hive dit forslag op af idebanken – så det er ikke glemt.
Der er bare ikke udsigter for det i hvert fald det næste års tid.
 

Derfor er det nødvendigt, at afgangsføre anlægget og oprette det som et nyt i dit tilfælde. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)