forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Periodisering

+1
Jeg mangler en sikkerhed for, at jeg får periodiseret alle mine fakturaer. Dette kunne enten være en "er-du-sikker-på-du-vil-bogføre-uden-at-periodisere"-knap eller en mulighed for at gå ind og periodisere allerede bogførte fakturaer.

Det er træls at skulle kreditere fakturaer fordi jeg har glemt at afkrydse periodiseringen.

Håber, der er mulighed for at kunne tilvælge en eller anden form for sikkerhed i dette tillægsmodul.
spurgt 30 Mar, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Karen Marie (140 points)

1 Svar

Hej Karen og tak for dit forslag

 

Jeg kan se ideen i, at have en "er-du-sikker-på-du-vil-bogføre-uden-at-periodisere"-knap.

Som tingene er lige nu, der har vi flere forskellige ideer til, hvordan vi forbedre situationer som du beskriver med periodisering. Det er dog ikke noget, som ligger lige rundt om hjørnet om i vores udviklingsplan og jeg derfor til at starte med sige, at vi ikke implementerer dit forslag. En af grundene er også, at jeg kan se rigtig mange kunder, som synes det ville være irriterende, at skulle sige ’ok’ eller lignende, hvis nu de aldrig periodisere.

 

Jeg vil ikke kaste dit forslag væk, da jeg godt kan se behovet for denne funktion, Jeg vil lægge den ned i vores idebank. Når den ryger i vores idebank betyder det, at forslaget desværre ikke kommer op og vende lige nu, men vi beholder den og kigger på den senere. Der er som sagt forskellige forslag til, hvordan jer kunder gerne vil have periodiseringen skal fungere, og derfor vil kigge på, hvad der giver bedst mening for flest mulige kunder. Jeg vil dog også lige forventningsafstemme med dig og sige, at dette ligger ude i fremtiden, og du ikke nødvendigvis skal regne med, at det er dit forslag, der bliver prioriteret, men ideen er helt sikkert gemt herinde hos os.

 

Tak for du ville give dig tid at skrive dit forslag herinde på vores forum.

Jeg håber du får en rigtig god weekend  smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 7 Apr, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”