forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Valg til fakturering

0
Når man har en liste over klargjorte fakturaer, og skal mærke dem op der skal faktureres, så virker det meget forkert, at hvis man lige vil se, hvad næste faktura indeholdet, så forsvinder opmærkningen af de tidligere opmærkede fakturaer. Kan det ikke ændres, så man godt kan se, hvad en faktura indeholde, uden at alle afmærkninger forsvinder.

Poul Hedegaard
spurgt 28 Mar, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Poul Hedegaard (310 points)
opdateret 3 Apr, 2017 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Poul
Mange tak for dit indlæg smiley

Det lyder til, at du markere fakturaer ude i venstre side for, at gøre klar til, at bogføre og sende dem afsted – Når du så lige vil tjekke fakturaen så trykker på du blyanten ude til højre og går ind på fakturaen?
Er det rigtigt forstået?

Her vil du nemlig ikke kunne gå tilbage og få dine tidligere markeringer tilbage – det er fordi du tilgår en helt anden side og når du så går tilbage så kan systemet ikke huske tilbage på dine markeringer.
 

Jeg vil gerne komme med en lille funktion som jeg tror kan være tricket. Du kan nemlig ”udvide linjer” ved, at trykke på selve fakturaens linje inde i ”igangværende fakturaer” også kan du se alle fakturalinje på denne faktura.
Du kan se om de bliver vist på de to pile der lige ved ”kladde nr.” i venstre side -> hvis pilene peger op ad så kan du se linjerne nedenunder.


Så bliver du på samme side, systemet beholder markeringerne og du kan se hvad fakturaen indeholde.
Hvordan virker det for dig?


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 31 Mar, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Det virker 100%
Jeg var lidt hurtigt ude, det løser kun problemet delvis, hvis man vi se hvad en faktura indeholder, er det OK, men vil man nu rette i det fakturerede, så må man benytte fremgangsmåden som omtalt i mit indlæg, og så er alle afmærkninger slettet.
Hej Poul
Tak for din tilbagemelding :-)

Ja det er rigtigt hvis du vil en og rette det. Her tænker jeg, at jeg ville vente med, at rette og sende de fakturaer der er klar og markeret afsted inden.

Derefter ville du have de fakturaerkladder tilbage som kræver rettelse og du vil kunne rette dem inden markering.


I det du redigerer en fakturaer går du ind i et helt andet felt der gør, at dine afmarkeringer ikke bliver husket.

Med venlig hilsen
Andreas Polk
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”