Godkendelsesprocedure

+1
Hej forum,

Vi har brug for en godkendelseprocedure for leverandørfakturaer, således at man i ubehandlede eller andet sted kan ses nøjagtigt, hvem der har godkendt (og også gerne hvem der internt har sendt bilaget til ubehandlede), og det skal ikke kunne ændres af anden bruger.

Nogen der sidder med samme ønske?
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej

Det har vi også brug for. Jeg har tidligere søgt efter det herinde, men det er indtil videre ikke en mulighed. /HelleA
Forslag af (4.3k points)

Hej Boe
Tusinde tak for dit indlæg og forslag her på vores forum 
 

Det er et rigtig interessant emne du bringer op her. Det ligger ikke planlagt, at indbygge en godkendelse procedure ind i e-conomic.
Det betyder ikke, at det aldrig kommer på tale men nærmere, at vi for nuværende ikke har valgt, at fokusere på det.

Vi er i gang med en større forbedring af vores dokument håndtering (indscannings modul) – det er lige nu i beta for et begrænset antal kunder imens teknikker forsat udvikler /ændrer på de grundlæggende dele af det.

Her kan du i hvert fald se hvem der har sendt bilaget ind (enten e-mailen) eller hvilket bruger-id appen har været logget ind med.

Det skal siges, at i forhånd til godkendelses procedure så har vi efterhånden en del samarbejdspartnere som har specialiseret sig i netop dette og de har lavet en integration så det spiller sammen med e-conomic.
Du kan se listen her
 

Her kan jeg bl.a. nævne:

edilion
EY E-faktura
Ibistic
FutureLink - Batchflow

Ikke nok med, at de kan give jer en godkendelses procedure så kan de sågar også automatiserer bogføringen af disse fakturaer.
Så der er rigtig meget, at hente og synes det skal overvejes, at give nogle af dem et kald for, at høre om deres løsning.
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)