Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for flere mailadr. i stamoplysninger

0
Når nu man har en aftale med flere brugere, kan det så ikke blive muligt, også at kunne få lov til at sætte flere mailadr. ind i Stamoplysninger ?

Eksempel...

Jeg har en kollega der fakturerer mens jeg sidder med rykkerproceduren. Når nu jeg sender rykkere ud, oplever jeg rigtig tit, til trods for, at jeg skriver "DENNE MAIL KAN IKKE BESVARES" og "al henvendelse vedr. denne rykker, skal sendes til mailadr. xx@xxx.dk", at kunderne alligevel trykker på besvar i mailen og derved kommer min kollega's mailadr. frem, og det er så selvfølgelig hende der får deres "hvad de nu end måtte skrive" og ikke jeg, der skal bruge den.

Det kunne være rigtig rart, hvis man kunne lave et felt der hed "E-mail e-conomic-rykker til" også.

Hilsen Jeanett
i Forslag » Andet af (290 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jeanett
Hvor er det rart, at du deler dit forslag med os og andre e-conomic-brugere smiley

Det kan jeg godt forstå giver dig en udfordring når i gerne vil styrer det på forskellige mailbokse. Jeg er ikke sikker på, at det er noget som de fleste af vores kunder vil kunne gøre gavn af, tværtimod vil det være en ekstra ting som skulle sættes op.
 

Så det er ikke noget vi har i planen om, at give mulighed for som det er nu.
 

Heldigvis så er der nogle rigtige gode løsninger der kan hjælpe jer. Vi har nemlig nogle app partners som har lavet en integration til vores system og heriblandt mailafsendelse – Her kan i sende direkte fra jeres mailadresse (det betyder, at der heller ikke vil stå ”post@e-conomic.com” som afsender men faktisk den specifikke mail i har sendt afsted med.

Her kan i så som jeg læser det sætte det op til, at være jeres faktura mail der anvendes på fakturaer og så din mail til rykkere.
Der er 2 samarbejdspartnere som har lavet en løsning hver - Jeg har linket til vores app side så du kan læse nærmere om dem.

Ant text

ITN Vision

Jeg synes du skal tage kontakt til dem og se om det kan hjælpe jer – Det er selvfølgelig en ekstern integration men jeg tror på, at de løsninger der ligger udover valgfri mail så vil det skabe mere værdi for jer.
Hvis du vælger en af løsningerne eller ej må du meget gerne komme med indsparket her så andre brugere kan trække på din erfaring.

Selvom det ikke er et forslag vi går videre med skal du have stor tak for, at du har taget dig tid til at dele dit forslag med os og andre e-conomic-brugere. Det håber jeg du vil gøre brug af en anden gang.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Det er rigtig ærgerligt og jeg tænker, at vi kan da ikke være det eneste firma, hvor funktionerne er uddelegeret til flere medarbejdere, og at det er en ekstra ting, som skal sættes op - ja, det tager vel ca. 1. min.så det forstår jeg ikke.
Forslag af (290 points)