Log-in til webshop

0
Hej - jeg kan se at I har fået en mulighed for webshop. Det kunne bestemt være en mulighed for os. Men vi ønsker en webshop, hvor kun eksisterende kunder kan købe forbrugsvarer (som er det eneste vi sælger online). Dvs. de skal bruge log-in for at handle. Vil det være muligt med jeres løsning? Vi bruger idag Bricksite, som har en løsning til dette.
i Forslag » Andet af (640 points)
gen-kategoriseret af

2 Svar

Hej Nina :)
Det er skønt, at høre du har lagt mærke til vores nye webshop modul.

Login til bestemte+eksiterende kunder er ikke en funktion i webshop vi har rullet ud.
Vi kommer til, at rulle en "Webshop + (plus)" ud hvor der bl.a. er mulighed for kundelogin og derigennem også prisdifferentiering. Hvor det f.eks. også er muligt kun, at vise priser ved dette log-in og derved kun kunne handle der.

Som det ser ud nu kigger vi frem imod sommeren. Jeg vil opdaterer dette indlæg når det er ude så du kan undsøge det nærmere og se om det måske kunne være en løsning til jer.

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Nina :)

 

Jeg svarer lige for Polk her.

Jeg kan se du er blevet en lille opdatering omkring webshop+.

Modulet er ude nu og du kan tilvælge det som et hvilket som helst tillægsmodul.

Hvis du vil høre mere omkring, hvad modulet kan og om det passer til din virksomhed, så kan du læse omkring det her.

 

Ellers er du altid velkommen til at ringe på 88 20 48 40, så kan du tage en snak med en af vores supportere omkring det :)


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.1k points)
Hej - har lige kigget på videoen i 2 min.

Vi kan desværre ikke bruge jeres nye løsning, når vi ikke kan fakturere/bestille på shoppen i EUR, da halvdelen af vores kunder skal kunne gøre det.

Er det noget I arbejder med? For ellers er der ingen grund til at vi tester videre på Webshop+

vh. Nina
Hej Nina :)

For at svare kort, så er det ikke noget vi arbejder på lige nu. Det er helt sikkert noget jeg rigtig gerne vil have med på webshoppen, men det er ikke muligt som tingene er nu.
Derfor vil jeg sige, at vores løsning desværre nok ikke er den rigtige for jer.
Ok - mange tak for svaret. Det er jo bare super ærgerligt, når vi ellers kunne komme igang med det samme :( Så det er jeg da på en måde ret ked af eftersom jeg faktisk fik at vide at det ville blive en del af løsningen her omkring sommerferien.

vh. Nina
Det er helt sikkert rigtig ærgerligt :(
Jeg er meget ked af, hvis du har fået dette ville være muligt. Det har aldrig været en del af planen, så der er du blevet fejlinformeret herinde fra.

I forhold til at hjælpe dig videre nu, så har vi en masse partnere, der måske kan tilbyde en bedre løsning for dig. Du kan hoppe herind: https://www.e-conomic.dk/apps/webshop - og læse mere omkring dem, eller ringe på 78 79 19 55 eller skrive på Branche@e-conomic.com - det er vores afdeling, som sidder med disse partnere, så de kan guide dig den rigtige vej.

Jeg håber du finder en løsning, som er skræddersyet til din virksomhed.

Rigtig god dag :)
Mvh. Jesper Mieritz
Ja meget! Men jeres medarbejder har sikkert taget fejl af at der var noget der hed "international handel" - der skulle man jo synes at det ville være oplagt med fremmed valuta...

Bortset fra det - hvordan kan det være at det ikke er muligt, når vi kan lave faktura i forvejen på alle fakturaer i e-conomic og det er de samme varer der skal vises på shoppen? Det kan jeg ikke rigtigt forstå. Og kan heller ikke helt se logikken i at lave international handel, hvis man ikke kan sælge noget i en bestemt valuta...

Vi har en masse andre tilbud liggende fra andre udbydere. Ville bare meget gerne have brugt jeres fordi det var enkelt og nemt at sætte igang. Men vi går selv videre med de partnere vi allerede har forespørgsler hos. Men tak for links.

/Nina
Hej Nina :)

Jeg vil give dig helt i, at det ville give god mening at kunne sælge i anden valuta. Uden jeg er den helt store programmør i forhold til, hvorfor man ikke kan, så kan det have noget at gøre med, at vores webshoppen er et Visma modul, som vi har integreret til e-conomic.

I det modul de har udviklet er det så kun muligt at handle i en valuta. Mere præcist kan jeg ikke forklare dig det. Det er bare ikke bygget til at håndtere flere valuta.

Det bedste ville selvfølgelig være, hvis vores webshop kunne opfylde jeres behov, men super godt at høre i har andre muligheder på hånden!
Hej Jesper og co. - er der der mulighed for at man kan få en update på problemstillingen omkring salg i anden valuta på webshop+

Vi ønsker at vide om det er noget I regner med at implementere i jeres webshop-modul indenfor fx. en tidshorisont på 6 måneder. Vi vil gerne købe modulet hvis vi kan sælge varer i EUR + DKK.

Er der mulighed for at man kan komme i kontakt med en beslutningstager hos jer? Det vil min chef meget gerne vide. Skriv evt. direkte til mig på nina@nizeequipment.com

God dag fra Nina
Hej igen Nina :)

Hvis jeres tidshorisont er 6 måneder, så vil vores webshop ikke være løsningen for jer.
Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, men der vil jeg hellere være ærlig og sige, at tidshorisonten er længere end det, hvis det overhovedet er noget, der vil komme. Det er slet ikke på tegnebrættet lige nu.
Nej ikke nødvendigvis kun 6 måneder, men vi vil gerne vide hvad jeres tidshorisont er. Vi kan godt vente  længere hvis I har den rigtige løsning - bare vi kan få noget at vide om hvad vi snakker om af tid.

Når I nu har en webshop er det jo mærkeligt ikke at tilbyde salg i international valuta, så vi håber da stadig at I kommer på andre tanker. Der må da være rigtig mange lige som os, der gerne vil sælge noget til udlandet, hvor de ikke kan forholde sig ret godt til DKK. Så kan vi få et lidt nærmere svar - evt også en uddybelse omkring hvorfor I ikke vil lave det, hvis det er det der er tilfældet.

Med de største forhåbninger om salg i EUR+DKK i webshop+
/Nina
Hej igen :)

Det giver helt sikkert mening have EUR. Det giver jeg dig ret.
Sagen er den, at vores webshop er et modul, som ikke er udviklet af os her hos e-conomic. Det er produkt, der kommer fra vores ejere, Visma. Det er derfor heller ikke os her hos e-conomic, der står for udviklingen. Den del ligger hos en afdeling i Sverige. Det betyder dog ikke, at vi er uden indflydelse. Vi kan komme med input til, hvad de skal lave, men vi er flere lande om dette produkt. Dvs. der også skal tages hensyn til ønsker fra Sverige, Norge og måske flere lande.

Derfor har de rigtige mange ting de skal kigge på. Her har de så i Sverige vurderet, at der er andre ting end valuta de vil kigge på i første omgang.

Jeg har sat lidt pres på for at komme videre med valuta, men det er en løbende proces, så jeg ikke give dig en dato, da det slet ikke er besluttet, hvornår der skal kigges på dette.