forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udskrift af debitorsaldoliste

+1
Jeg går ud fra, at mit indlæg hører under kategorien "Forslag".

Hvorfor kan man ikke udskrive en debitorsaldoliste i sin fulde længde?

Det er da grotekst, at det skal gøres af flere gange.

Når jeg udskriver alle debitorer til omregnet værdi, får jeg 24 sider pr. "runde", men ikke med løbende sidenumre, men med en ny serie for hver "runde". Revisor spørger selvfølgelig, om han skal til regnemaskinen og tælle alle saldi for kunderne sammen for at være sikker på, at alle er med?

Kom nu på omgangshøjde!
spurgt 19 Mar, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Erik Jensen (24,970 points)
status opdateret 5 Apr, 2017 af Andreas Polk

3 Svar

Hej Erik

Jeg arbejder en del med E-conomic blandt andet som konsulent, og jeg har aldrig stødt på dit problem før. Hvad er det præcis du manlger? Og kunne det ikke løses ved at vælge at skrive ud i Excel?

Patricia

Rezults - effektiv administration
besvaret 20 Mar, 2017 Forslag af Rezults (4,230 points)
Jo, selvfølgelig kan man udskrive en debitorsaldoliste i Excel, men det medfører, at man skal tilrette sidelayout, indsætte overskrifter, tilrette kolonner, indsætte sidetal og m.m.
Men årsagen til problemet er, at e-conomic kun medtager 1.000 linjer/poster i en rapport.
Så Excel er godt til nogle ting, men bestemt ikke til alt, og når man så i andre systemer kan få udskrifter, der fungerer så ....
Hej Erik

Som jeg kan se du også har nævnt i din kommentar på Patricia’s svar så bliver der udskrevet 1000 linjer af gangen. Det er der sat en begrænsning på.
Jeg må indrømme,  at det ikke er noget vi oplever særlig ofte, at behovet er til mere end 1.000 linjer og derfor er det ikke ændret til, at udskrive mere af gangen.

Jeg kunne godt tænke mig, at høre hvorfor det skal udskrives? – Og hvor ofte løber du ind i denne udfordring? Tænker, at workaroundet med, at skrive ud i excel ikke er en dårlig løsning

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Mar, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Nej, det er rigtigt, at papir ikke nødvendigvis er en daglig vane. Men problemet er, at hvis du f.eks. skal bruge udskriften som dokumentation overfor revisor, så kan du udskrive listen som et pdf-dokument, men her er begrænsningen også 1.000 linjer.
Og Excel giver altid ekstraarbejde.
Hej Erik
Jeg kan godt se udfordringen i, at det så ikke kan åbnes i en PDF fil. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor den ikke kan åbne som en hel pdf med alle linje - Det kunne være noget med, at "linjerne" ikke eksiterer i fordi de er på en anden side.

Jeg tager det med til vores næste møde for, at vende situationen og i hvert fald se på hvad vi kan/ vil gøre.
Hej Erik :)

Jeg har undersøgt sagen lidt nærmere omkring dette forslag.

I forhold til at danne en PDF, der tager mere 1000 linjer af gangen, så kunne jeg forstå på vores udviklere, at dette ikke er så nemt at lave om rent teknisk.

Vi blev dog enige om, at de vil arbejde på, at få en visning på PDF'en af, hvor mange linjer, der er i alt. Lad os antage der er 3500 linjer. Så vil der på første side stå 1000 af 3500 poster.

På den måde kan du og din revisor være sikker på at alle linjer er med. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men jeg tænkte, at det var bedre end ingenting.

Som det er beskrevet før, så er excel stadig en mulighed. Jeg kan læse, at du skriver det er ekstra arbejde, og det er også, men her vil du få alle linjer med.

Jeg vil sætte forslaget som implementeres ikke, da vi ikke løser den udfordring du har beskrevet, men vi arbejder som sagt på at vise samlet antal linjer på alle sider.

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 9 Nov, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”