Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fravalg af vedhæftede bilag når ordre/faktura sendes.

0
Det ville være rart om man kunne vælge hvorvidt et vedhæftet bilag til en ordre/faktura blev sendt med når ordre/faktura blev sendt til kunden.

Hvis man f.eks. vedhæfter et bilag som internt er relevant for en ordre, men som ikke nødvendigvis er relevant eller tilsigtet at kunden skal ha’ når faktura/ordre sendes.
lukket med noten: Henvises til forumindlæg 20463 (link findes i seneste svar)
i Forslag » Andet af (3.4k points)
lukket af

1 Svar

Hej Helge
Mange tak for dit forslag smiley

Vi har tidligere fået samme forespørgsel – det er sådan, at vores vedhæftningsfunktion i salg er til ”ekstern brug” – så du kan sende ordrespecifikationer eller lignende med til kunden. 
Det er ikke tiltænkt som en internt funktionalitet – Hvor der skal kunne fravælges/tilvælges om kunden skal modtage det eller ej, fordi det vil også kræve, at vi ændrer i visningen af bilaget.

Hvis der er sådanne behov har vi nogle gode app partners som kan hjælpe jer. Det kunne være den helt simple udsendelses løsning med Ant text ellers så kan det i flere tilfælde give mening, at anvende et kundestyringssystem hvor i kan samle mere information på jeres kunder og altid kunne finde dem frem.  

 

Jeg lukker indlægget med henvisning til det tidligere så vi har det samlet et sted.
Endnu engang mange tak for dit engagement for vores program. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)