forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

CVR/kundenummer ved oprettelse af kunder.

+3
Det ville være smart om man kunne vælge at kundens CVR nummer automatisk blev brugt som kundenummer ved oprettelse af nye kunder.

Situationen er jo, at kunder af og til skifter navn på deres firmaer (eller måske har flere bi-navne) og at man derfor nemt kommer til at oprette kunden flere gange. Dette kunne undgås hvis kundenummer og CVR nummer i udgangspunktet var identiske, da man så ikke kan oprette kunden to gange med samme kundenummer.

Alternativt at man blev advaret inden man kunne oprette kunden, hvis CVR nummeret allerede var benyttet i forbindelse med en anden konto.
spurgt 16 Mar, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Helge Abrahamson (2,830 points)
status opdateret 21 Mar, 2017 af Andreas Polk

3 Svar

God ide!
besvaret 16 Mar, 2017 Forslag af Anne Simonsen (160 points)

Hej Helge
Hvor er det skønt du har fundet vejen til vores forum og deler dine forslag med os og andre e-conomic-brugere smiley

Jeg kan sagtens se det smarte i hvis cvr nummeret automatisk blev sat i kunde nr. når i anvender samme numre. Jeg vil dog sige, at det ikke er så galt, at skulle kopiere og indsætte det oppe i kundenummeret igen med copy/paste.

Vores kunder benytter forskellige måder, at give kunde numre på og vi kigger ikke på, at det skal blive i forhold til cvr nr. automatisk.

Jeg synes dit alternative forslag giver bedre mening – hvis der var et tjek på om en kunde med dette cvr nr. (indskrevet i cvr. Nr. feltet) allerede var blevet oprettet så kunne der være en pop-up med informationen der allerede findes en kunde med dette cvr. Nr. også skulle det stadig være muligt, at oprette kunden.

Det ser jeg som vil være en hjælp til alle kunder uanset hvor kunde nummeret bliver struktureret.

Den del af det vil jeg gå videre med til vores prioriteringsmøde.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 21 Mar, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)

Hej Helge, 

Dit forslag har efterhånden ligget herinde under overvejes i et stykke tid. 
Vi prøver hele tiden at holde vores liste forslag, som vi overvejer, så relevant som muligt. Derfor kiggede jeg vores forslag gennem og her er dit forslag et af dem, der har fået mindst opbakning sammenlignet med andre forslag, som har ligget herinde i over et år. 

Derfor vil jeg være ærlig omkring, at dit forslag ikke er noget vi som sådan overvejer, hvilket betyder jeg vil ændre status til implementeres ikke for nu. 

Husk at stemme på de andre forslag, som fortsat er at finde under overvejes. Så kan du få indflydelse på dem vi stadig har derinde smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 20 Nov, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (85,250 points)
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”