forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flere typer ved en fordeling

0
Hej

Er det muligt man ved en fordeling af et bilag, kan vælge type også, så man taste manuel salgsfaktura, kundeindbetaling og finansbilag i et? Det ville være en kæmpe hjælp for mig, da jeg har en kunde med en masse kasserapporter, hvor jeg benytter disse 3 typer og hver posterings linje får hver sin tekst.
spurgt 16 Mar, 2017 i Forslag » Andet af Sabrina (140 points)
opdateret 21 Mar, 2017 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Sabrina
Mange tak for dit indlæg og forslag her på vores forum smiley

Det bliver ikke muligt, at vælge type i vores fordeling – Du vælger fordelingen inde i et postering hvor du har valgt en type. 

Selvom jeg ikke er helt sikker på, at jeg forstår behovet for, at køre både salg, indbetaling og finansbilag på samme bilagsnr. – Jeg oplever som regel det er forvirrende, at skulle finde rundt i senere.

Så er det helt op til hvad der giver mest mening for dig og du kan løse det ved, at lave det som ”flerbenede posteringer”
Det gør du ved inde i kassekladden, at oprette en ny postering -> Udelukkende bruge ”konto nr. +debit/kredit  og beløbet” så vil du indtil bilaget balancerer kunne vælge ”gem og forsæt” og forsætte bilaget indtil da (med samme bilagsnr.)

Så kan du nemlig skifte imellem typer i forhold til hvilken postering det er: Du kan se vores e-copedia guide på det her.

Så selvom vi ikke laver det direkte inde i fordelingsskabelonen så kan du i hvert fald benytte dig af ovenstående løsning og på den måde anvender flere forskellige typer posteringer på samme bilagsnr.

Du må meget gerne vende tilbage med hvordan du oplever løsningen. smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 21 Mar, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Hej Andreas

Løsningen du fortæller om med flerbenede posteringer kender jeg godt og laver dem dagligt.
Med løsningen om flere typer ved en fordeling er især noget jeg bruger ved indtastning af kasserapporter, hvor jeg ved nogle kunder bruger både manuel salgsfaktura, kundeindbetaling og finansbilag samt forskellig tekst ved hver posteringslinje, så det ville være en kæmpe fordel hvis disse bilag kunne tastes som en fordeling.
Hej Sabrina :)

Super godt, at du kender til den almindelige flerbenede postering.

Vi kommer ikke til, at arbejde med valg af type inde i fordelingen - udfordringen ligger helt klart i, at du allerede vælger en type postering på selve bilaget, så giver det ikke helt mening, at sætte typen ned under i fordelingen da typen er overordnet for bilaget.

Alternativt kan du måske oprette dette som en stående kladde hvis det var grundet faste forskellige tekster osv. hvor det gav mening for dig.
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”