Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Giv gerne mulighed for at slette i skabeloner

0
Når vi skal importere bankfiler i kassekladder, skal vi bladre igennem en del skabeloner, som vi ikke længere bruger. Vi vil RIGTIGT gerne have mulighed for at slette disse. Det er tungt og vi foreslår at der laves adgang for administrator til at slette disse.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Margit
Mange tak for dit indlæg smiley
 

Vi har for nyligt afvist, at give mulighed for, at slette i skabeloner fordi langt de fleste kunder ikke møder det behov.
Jeg er dog klar over, at administrations aftaler kan det være særligt uoverskueligt og her vil jeg kan særskilt se om vi kan hjælpe jer med, at rydde op i disse skabeloner – ikke ved, at lave muligheden for, at slette dem men se om det er muligt for teknikken, at slette nogle skabeloner når de tid imellem andre opgaver.  

Der har jeg brug for en mail fra dig med nogle oplysninger:
Jeres aftale nr. (administrator aftalen)
Liste af de import skabeloner (navnene) i vil beholde

Hvis du vil sende det til info@e-conomic.dk ATT. Andreas Polk (forum indlæg 20983)

Så vil jeg forhøre mig hos teknikken om vi kan hjælpe jer helt særskilt her – det kan godt være jeg måske skal bruge mere information.
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)