Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Start dato på projekter

+1
Kan man ikke få udvidet projektmodulet, så der kan indsættes en startdato på et projekt (ligesom der er en leveringsdato). Det ville give mulighed for at eksportere projektdata til andre programmer - og vha start og slut dato lave en slags grafisk/tidsmæssig projektstyring i andet program - hvilket jeres modul jo ikke kan.
i Forslag » Projektstyring af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Nina
Mange tak for dit forslag smiley

Det er ikke et forslag vi oplever en særlig efterspørgsel på. Jeg kan godt se, at i forbindelse med udtræk til andre programmer i forbindelse med rapporter/grafisk visning ville en startdato giver god mening – det kunne være forvirrende, at vi havde et felt som egentlig ikke skulle bruges i e-conomic.

Vi kommer ikke til, at arbejde videre med, at lave sådan en startdato ligesom vi har en leveringsdato – det jeg foreslår er, at skrive det ind i et af de eksisterende felter som måske kunne være løsningen.

Hvis i f.eks. ikke anvender feltet ”fastpris” så kunne i skrive ”startdatoen” ind i feltet og ved eksporter data -> projekt.csv får i dette felt med.

Kan det være en løsning hos dig? – alternativt kunne det også skrives ind i jeres ”projekt beskrivelse”


Jeg håber, at det er muligt, at anvende en af de andre liggende felter. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)