forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Start dato på projekter

+1
Kan man ikke få udvidet projektmodulet, så der kan indsættes en startdato på et projekt (ligesom der er en leveringsdato). Det ville give mulighed for at eksportere projektdata til andre programmer - og vha start og slut dato lave en slags grafisk/tidsmæssig projektstyring i andet program - hvilket jeres modul jo ikke kan.
spurgt 14 Mar, 2017 i Forslag » Projektstyring af 227765 (150 points)
status opdateret 21 Mar, 2017 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Nina
Mange tak for dit forslag smiley

Det er ikke et forslag vi oplever en særlig efterspørgsel på. Jeg kan godt se, at i forbindelse med udtræk til andre programmer i forbindelse med rapporter/grafisk visning ville en startdato giver god mening – det kunne være forvirrende, at vi havde et felt som egentlig ikke skulle bruges i e-conomic.

Vi kommer ikke til, at arbejde videre med, at lave sådan en startdato ligesom vi har en leveringsdato – det jeg foreslår er, at skrive det ind i et af de eksisterende felter som måske kunne være løsningen.

Hvis i f.eks. ikke anvender feltet ”fastpris” så kunne i skrive ”startdatoen” ind i feltet og ved eksporter data -> projekt.csv får i dette felt med.

Kan det være en løsning hos dig? – alternativt kunne det også skrives ind i jeres ”projekt beskrivelse”


Jeg håber, at det er muligt, at anvende en af de andre liggende felter. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 21 Mar, 2017 Forslag af Andreas Polk (39,250 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”