Mulighed for at tilføje et serienummer til en varelinje (f.eks. bare som en tilføjelse til varenavn).

0
I erkendelse af at avanceret serienummerhåndtering kan være omfattende, så ville det ville være ønskværdigt hvis man som minimum kunne tilføje et serienummer til en varelinje i forbindelse med at varen plukkes fra lager.

Af en eller anden grund kan man overhovedet ikke rette i varenavn på en varelinje efter en pakkeseddel har været udskrevet (men man kan godt hvis man kun udskriver en følgeseddel??).

Et godt workflow kunne være at når en ordre er overført til levering og man registrere hvad der er levere, at man så samtidigt fik mulighed for at tilføje tekst (et serienummer) til varenavnet inden man trykker klar til levering.

En mere avanceret måde at håndtere serienumre vil selvfølgeligt være endnu bedre, men i mangel af bedre, så ville ovenstående være en simpel løsning.
i Forslag » Andet af (3.3k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Helge
Endnu engang tak for, at du deler dine forslag her på vores forum smiley

Serienummer håndtering kan være ganske avanceret – helt enig. Jeg kan godt forstå søgen efter en lille tilføjelse for, at kunne gøre brug af det men er ikke sikker på, at det skaber nok værdi ved, at give den tilføjelse du nævner fordi der som oftest er et større behov.
 

Pakke- og følgesedler tager varenavnet fra ordren. Det betyder, at hvis du skal have serie no. Med på pakke- og følgesedlen så skal du inde på selve ordren rette varenavnet som du beskriver og skrive serie nummeret ind.

Dette skal gøres inden, at ordre overføres til ”levering” – fordi der må ikke rettes på en ordre som ligger andre steder i systemet.
Så kan du på den måde tilføje serie numrene til både pakke- og følgesedlen. Da disse laves ud fra ordren.

For, at det skulle være muligt, at sætte serie no. Ind direkte på pakke- og/eller følgesedlen vil det være nødvendigt, at lave pakke- og følgesedler som aktive dokumenter der kan redigeres osv.
Det er ikke en ændring vi har i planen, at ændre. Det betyder, at hvis du gerne vil benytte dig af denne simple form skal det gøres direkte fra ordren.


Vi har en app partner som har udarbejdet en række apps til vores lagermodul og heriblandt serienummerstyring – hvor du sælger og køber varer med specifikke serienumre.
Dertil vil du have et arkiv hvor du kan slå serienummeret om.

De hedder ITN Vision og deres løsning hedder ITN|Serieno
Det kan være, at det måske er en endnu bedre løsning for dig og synes du skal prøve, at give dem et kald.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)