Flere decimaler i salgs/købspriser

+1
Hej Alle,

Jeg sidder i en trading virksomhed, som til tider køber og sælger varer som koster x,xxx istedet for x,xx

Dette understøtter e-conomic ikke på nuværende tidspunkt. Så hvis jeg har solgt en vare til EUR 2,525/kg, vil E-conomic aflevere EUR 2,53/kg. Jeg kan godt tjekke at regnestykket bliver korrekt, men når vi sender det til vores kunder ser det forkert ud. Medgivet at det langt fra er et behov hos alle, og det er heller ikke nødvendigt på alle ordre hos os, men det ville være rart hvis muligheden var til stede.  

MVH Ronni
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Ronni
Tusinde tak for, at du deler dit forslag her på vores forum smiley
 

Det er en kendt udfordring hvor der også kan opstår lidt forskellige totalbeløb afhængigt af hvor meget der bliver købt hjem.
Det er ikke et område vi kommer til, at udbygge – som du også nævner er behovet ikke det største men udover det så ville det være en så gennemgribende ændring i systemet fordi vi så skulle anvende 3 (ja eller måske 4) decimaler i stedet for 2 igennem hele systemet fordi, at det regnet sammen ensartet og bogføres med det rigtige beløb.  
 

Der er et trick til hvordan du gør det bedst muligt som det er i dag- det er indrømmet ikke dne bedste løsning men kan give dig det ønskede beløb korrekt udregnet i hvert fald på salgsfakturaer.
Den mest enkle er, at ændre enheden – i stedet for, at selve i Kg så sælger i 10 Kg (EUR 25,25/10Kg) – helt enkelt sælge i større enheder end det der fremgår for, at kunne rykke kommaet længere mod højre for, at eliminerer decimalerne.

Udfordringen er så, at det giver måske en dårligere overblik over hvor meget der egentlig er solgt – men giver muligheden for, at få det korrekt beløb som enhedspris.
Det lyder til, at det ikke for dig er den største udfordring men kan godt forstå, at når det opstår giver det nogle udfordringer.

Selvom vi ikke arbejder videre med dette forslag skal du have en stor tak for, at dele det med os her på forum. 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)