JyskeBank (BankConnect) og e-conomic - HELP!

0
Hejsa,

Er der nogen her det er lykkedes for at sætte ovenstående op, så man kan hente bank informationer og lave automatisk bank-afstemning?

Jeg har forsøgt mig med de guides jeg kan finde, og jeg kan simpelthen ikke få det til at virke, så jeg leder efter en venlig sjæl der kan hjælpe mig med at få det op og køre.

 

Mvh,

Allan Melsen
spurgt 27 Feb, 2017 i Spørgsmål » e-conomic generelt af amelsen (120 points)
status opdateret 9 Maj, 2017 af Andreas Polk

1 Svar

Hej Allan
Tusinde tak for dit spørgsmål her på vores forum smiley

Det er rigtigt ærgerligt, at du ikke har kunne få det op, at køre. Nu kan jeg ikke lige aflæse mig hvor i opsætningen det går galt – Jeg tror det bedste vil være hvis du ringer ind til en af mine gode kollegaer på vores telefon support ( 88 20 48 40 ) som kan hjælpe dig så langt som muligt i forhold til opsætningen.

Der er selvfølgelig nogle ting i banken vi ikke helt præcist ved hvordan ser ud, udover den guide som Jyskebank har lavet.
Du kan også beskrive nærmere for mig her hvor det går galt også vil jeg hjælpe dig efter bedste evne – jeg tror på det er nemmest over telefonen.

Jeg sætter indlægget som udestående og håber, at høre fra dig når du har fået det op, at køre så jeg ved du er kommet videre. smiley
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 9 Mar, 2017 Spørgsmål af Andreas Polk (39,250 points)